13 Μαΐου 2021

Σε δημοπράτηση η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στο Δίστομο

Σε δημοπράτηση βγήκε  έργο για  αποχετευτικό δίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο με τίτλο: "Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού Διστόμου, και αγωγών προσαγωγής ακαθάρτων οικισμών Διστόμου – Στειρίου". Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι ο Δήμος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας.

Το κόστος του έργου εκτιμήθηκε σε ποσό με ΦΠΑ 6,2 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ 5 εκατ. ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου και στις 21 του ίδιου μήνα θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών για την ανάδειξη του μειοδότη.

Η διάρκεια του έργου ορίστηκε σε 24 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης κατασκευής. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του Επιχειρησιακού Πλάνου «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020» (ΥΜΕ-ΠΕΡΑΑ)

Ταυτότητα του έργου

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Διστόμου, καθώς επίσης τα έργα μεταφοράς λυμάτων από τον οικισμό Διστόμου και τον οικισμό Στειρίου μέχρι και την προτεινόμενη Ε.Ε.Λ..

Οι παραπάνω εξυπηρετούμενοι οικισμοί υπάγονται στον Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας. Με το έργο θα κατασκευασθούν το δίκτυο αποχέτευσης (Δ.Α.) ακαθάρτων των οικισμών Διστόμου και Στειρίου συνολικού μήκους 17.340 μμ. (εκ των οποίων 13.000 μμ. το εσωτερικό Δ.Α. και ο κεντρικός αγωγός προσαγωγής Διστόμου, 2.600 μμ. ο αγωγός προσαγωγής Στειρίου και 1.740 μμ. ο κοινός αγωγός προσαγωγής) και το κεντρικό αντλιοστάσιο ανύψωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin