30 Ιανουαρίου 2019

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Εύη Βατίδου στην ΑΡΑΧΩΒΑ






Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα! [pics]






Ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα της ζωής της πέρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού αποφάσισε να αφήσει για λίγο την Αθήνα και να ταξιδέψει στην χιονισμένη Αράχωβα. Η οικοδέσποινα του «My style rocks«, δεδομένου ότι έχει μια απαιτητική καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις, ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος. Έτσι, όταν βρίσκει ευκαιρία συνηθίζει να ταξιδεύει άλλοτε σε κοντινούς και άλλοτε σε μακρινούς προορισμούς.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Γενάρη βρήκε την παρουσιάστρια χαλαρή, ξεκούραστη και μακριά από όλους και όλα. Η Κωνσταντίνα είχε ανάγκη αυτή τη χειμωνιάτικη εξόρμηση και την απόλαυσε στο έπακρο. Στο ταξίδι δεν ήταν μόνη αλλά είχε μαζί της την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τις κολλητές της. Τα κορίτσια έπαιξαν με το χιόνι, έκαναν βόλτες στους γραφικούς δρόμους της Αράχωβας και δοκίμασαν παραδοσιακές και όχι μόνο νοστιμιές.


Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε η ίδια η Κωνσταντίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι λάτρης των social media και αυτό είναι φανερό. Μπορεί αυτο το διάστημα να ακούγονται διάφορες φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της στον ΣΚΑΙ, όμως εκείνη αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωή της.

Δες τις φωτογραφίες: 








=========================================================

Εύη Βατίδου: Χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της στην Αράχωβα! [pics]






Στην Αράχωβα βρίσκεται η Έυη Βατίδου και απολαμβάνει ένα υπέροχο ταξίδι. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και διοργάνωσε μία μοναδική απόδραση στον χιονισμένο Παρνασσό. Το πρώην μοντέλο αυτή την περίοδο απέχει από την τηλεόραση και ξοδεύει χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό της, κάνοντας ταξίδια αναψυχής είτε με τα παιδιά της είτε με τις φίλες της.

Η Εύη, είναι λάτρης των social και ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της στον λογαριασμό της στο instagram. Αυτή την φορά, η Εύη ανέβασε φωτογραφίες από το χιονοδρομικό κέντρο και από τις στιγμές χαλάρωσης που είχε με τις φίλες της.


Δες όλες τις φωτογραφίες!





Blog Widget by LinkWithin