9 Οκτωβρίου 2018

Στην Αράχωβα γυρίστηκε το βιντεοκλίπ από το νέο single του Ν. Οικονομόπουλου. Τώρα τι να το κάνω...






Την Αράχωβα επέλεξε ο γνωστός καλλιτέχνης για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ από το νέο τραγούδι του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο " ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ"

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστή επιχείρηση στο κέντρο της Αράχωβας και σε κάποιο chalet , προφανώς κάπου στον Παρνασσό.
Με την βοήθεια των νεαρών φίλων μας ανακαλύψαμε τα σημεία των γυρισμάτων.Σαρώνει όλα τα chart ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη νέα επιτυχία του «Τώρα Τι Να Το Κάνω»! 💥🔥🎵 #toratinatokano

Σε λιγότερο από 24 ώρες από την κυκλοφορία:
👉 Νο1 στις τάσεις του YouTube!
👉 Νο1 στο chart των iTunes!



Το πολυαναμένομενο νέο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» του Νίκου Οικονομόπουλου είναι γεγονός. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης της δεκαετίας, κυκλοφορεί οπτικοποιημένο το ολοκαίνουργιο τραγούδι του.

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα μεγάλη επιτυχία. Ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο το ολοκαίνουργιο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» και καθηλώνει τον ακροατή, όπως έχει πράξει με δεκάδες αγαπημένες και αξέχαστες επιτυχίες κατά μήκος της άκρως επιτυχημένης καριέρας του.

Τη μουσική έχει γράψει ο πολυσύνθετος τραγουδιστής, δημιουργός και vocal coach Άκης Δείξιμος και οι στίχοι είναι μία κατάθεση του εξαιρετικού Νίκου Σαρρή. Αυτή είναι η πρώτη φορά όπου Άκης Δείξιμος συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Επίσης για το video clip
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νίκος Οικονομόπουλος – Αlex Κωνσταντινίδης
Μουσική : Άκης Δείξιμος
Στίχοι : Νίκος Σαρρής
2018 Minos – EMI SA



Στίχοι
Σάββατο έχει πάει πέντε το πρωί Κάποιος μου χτυπάει μέσα στη βροχή Κι ύστερα σιωπή Ύστερα σιωπή… Μια γνωστή φωνή μου ζητάει να βγω Λέω δεν μπορεί, λάθος κάνω εγώ Κι άνοιξα να δω Άνοιξα να δω… Στέκεσαι στην πόρτα, με σκυφτό κεφάλι Και μου λες πως θέλεις να το δούμε πάλι Τώρα τι να το κάνω Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω Συγκινήθηκες Κι απαιτείς και από πάνω Τώρα τι να το κάνω Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω Με θυμήθηκες Τώρα τι να το κάνω… Με θυμήθηκες Τώρα τι να το κάνω… Σάββατο έχει πάει, πέντε το πρωί Κάποιος μου χτυπάει, λες κι έχει χαθεί Ή έχει τρελαθεί… Ή έχει τρελαθεί… Βλέπω μια σκιά, προαίσθημα κακό Μα τι να χάσω πια, δεν ανησυχώ Κι όμως τι να δω… Κι όμως τι να δω… Στέκεσαι στην πόρτα, με σκυφτό κεφάλι Και μου λες πως θέλεις να το δούμε πάλι Τώρα τι να το κάνω Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω Συγκινήθηκες Κι απαιτείς και από πάνω Τώρα τι να το κάνω Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω Με θυμήθηκες Τώρα τι να το κάνω… Με θυμήθηκες Τώρα τι να το κάνω… Τώρα τι να το κάνω Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω Συγκινήθηκες Κι απαιτείς και από πάνω



Τώρα τι να το κάνω Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω Με θυμήθηκες Τώρα τι να το κάνω… Με θυμήθηκες Τώρα τι να το κάνω…



          
Blog Widget by LinkWithin