17 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
"ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ"


ανακοινώνει ότι, η προγραμματισμένη προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου,
στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με Περίπλου του Αγίου Ορους,

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ
στις 1-2 Οκτωβρίου 2018



Έτσι το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Η πρώτη μέρα, Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, θα καταλήξει στην Ουρανούπολη. Πολύ σημαντική θα είναι όμως και η ευκαιρία κατά την διαδρομή για ξενάξηση και προσκύνηση στον Αγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης και ιδιατέρως στην Κρύπτη του ναού, όπου σύμφωνα με την παράδοση φυλακίσθηκε, μαρτύρησε και τάφηκε ο Άγιος Δημήτριος.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί, θα ξεκινήσει ο 3ωρος περίπλους της δυτικής πλευράς του Αγίου Ορους. Επί του πλοίου θα πραγματοποιηθεί αναλυτική ξενάγηση για τις μονές και τα σημεία ενδιαφέροντος που θα προσεγγίσουμε αλλά και προσκύνησις Ιερών Λειψάνων που θα μεταφέρει συνοδεία πατέρων του Αγίου Όρους στο πλοίο.

Πιο συγκεκριμένα τα σημεία της Αθωνικής Χερσονήσου που θα προεσεγγίστουν με το πλοιάριο από απόσταση περίπου 500μ είναι τα ακόλουθα: Ιερά Μονή Δοχειαρίου, Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Ιερά Μονή Παντελεήμωνος (Ρώσικο), Ιερά Μονή Ξηροποτάμου, Δάφνη (λιμάνι Α.Ο), Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, Ιερά Μονή Γρηγορίου, Ιερά Μονή Διονυσίου, Ιερά Μονή Αγίου Παύλου, Νέα Σκήτη, Σκήτη Αγίας Άννας. 

Το κόστος της Εκδρομής είναι 95€ το άτομο και περιλαμβάνει: μεταφορά με πούλμαν, διανυκτέρευση σε 2κλινο δωμάτιο, καράβι, ξενάγηση (Επιβάρυνση μονόκλινου +15€).

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
- με τα μέλη του Συλλόγου: Στέφανο Ταμβάκη, Μάκη Γεωργίου, Στάθη Σιαμήτρο
- στο email: safaor1999@gmail.com
- στο τηλέφωνο του: Τουριστικού Γραφείου "ORION" 22610-26501-2



ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10 ΣΤΙΣ 6:30πμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ


Εκ του Προεδρείου του Συλλόγου
Blog Widget by LinkWithin