14 Σεπτεμβρίου 2018

Την 2η θέση κατέλαβε ο Α.Ψ.Λ. ΜΕΔΕΩΝ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Καρπενήσι . Φωτορεπορτάζ.







Την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης (μετά τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα που πραγματοποιήθηκε 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβυτήριο του Καρπενησίου, κατέκτησε η ομάδα κολύμβησης της Αθλητικής Ψυχαγωγικής Λέσχης Μεδεών. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ομάδες όπως ο Ν.Ο.  Μήλου, Ν.Ο. Διαύλου Ωρεων, Α.Ο. Πάρου, Ν.Ο. Αταλάντης, Ν.Ο. Κω, Ν.Ο. Πάρου, Υδραϊκός Ν.Ο., Α.Ο. Πάρου κ.α.


Οι αθλητές του Α.Ψ.Λ. Μεδεών κατέκτησαν στο σύνολο 52 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και ακόμα την πρώτη θέση στις σκυταλοδρομίες των γυναίκών (4x50μ Ελεύθερο και 4x50μ Μικτή Ομαδική) και αντίστοιχα την δεύτερη και τρίτη θέση στις σκυταλοδρομίες των αντρών. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η αποστολή του Μεδεώνα ήταν αριθμητικά η μισή από αυτή της πρωταθλήτριας ομάδας του Αλιβερίου.


Τέλος,  με την προσθήκη των πλωτών εξεδρών στην παραλία των Άσπρων Σπιτιών από τον Δήμο ΔΑΑ την ερχόμενη κολυμβητική περίοδο (το πιθανότερο την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνονται) και τηναύξηση των παιδιών στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών Παραλίας Διστόμου, καθώς και την πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών από τις άλλες περιοχές του Δήμου μας, μπορούμε μελλοντικά να περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από τον ιστορικό σύλλογο.   



Ακολουθούν και άλλες φωτό :















Για να δείτε περισσότερες φωτό ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Blog Widget by LinkWithin