17 Σεπτεμβρίου 2018

Οι νεότερες εξελίξεις για την πορεία του χιονοδρομικού Παρνασσού.




Έπρεπε να προηγηθούν 2 παρεμβάσεις του πρώην βουλευτή κου Σταθά (ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ), μία παραίτηση του διευθυντή χιονοδρομικού κου Χιόνη ( αν και μερικοί το συνδέουν και με άλλο γεγονός), ένα καλοκαίρι χωρίς συντηρήσεις και  να γίνει πρόσφατα μια ακόμη συνάντηση για να εκδοθεί  δελτίο τύπου με το τι μέλλει γεννέσθαι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού για την φετινή σαιζόν.

Τελικά μεταξύ άλλων στο δελτίο αναφέρονται τα εξής :


  1. Φέτος υλοποιείται για πρώτη φορά η δέσμευση για τη δι’ αυτεπιστασίας λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, μετά τη λήξη των συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες.
  2. Θα ανακοινωθούν σύντομα οι θέσεις εργασίας για όλες τις αρμοδιότητες που προκύπτουν για την ομαλή λειτουργία του ΧΚΠ.
  3. Θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσκεψη-συζήτηση στην Αράχωβα του Δ. Συμβούλου της ΕΤΑΔ όπου θα συναντηθεί με τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του ΧΚΠ με τη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας.

Εδώ να σημειώσουμε ότι πουθενά δεν γίνεται λόγος για το πολυπόθητο ηλεκτρονικό εισιτήριο, πουθενά δεν γίνεται λόγος (αν και συμμετέχουν και άλλοι φορείς) για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου προς τα χιονοδρομικά που φέτος αν ξεκινήσουν έγκαιρα οι εργασίες (πράγμα δύσκολο) , ίσως παραδοθεί πριν τις γιορτές.
Τέλος το πιο σημαντικό είναι ότι οι προγραμματισμένες συντηρήσεις στο χιονοδρομικό πραγματοποιούνται καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε τον χειμώνα , που πάντα στο βουνό έρχεται από πολύ νωρίς και δυσκολεύουν το έργο των εργατών. 

Blog Widget by LinkWithin