25 Μαρτίου 2016

Το Advendure πήγε στο Δίστομο για το K22 extreme skyrace!



Επισκεφτήκαμε το Δίστομο για να “εξερευνήσουμε” και να σας παρουσιάσουμε το Κ22 extreme skyrace, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2016. Μια πόλη σταυροδρόμι μέσα στις χιλιετηρίδες της ιστορίας, αλλά και μια πόλη που βίωσε ένα από τα χειρότερα εγκλήματα της θηριωδίας του Ναζισμού. Το Δίστομο όμως δεν μένει εκεί. Οι μνήμες υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν, αλλά το μέλλον έρχεται μέσα από την νέα πνοή που δίνουν καινοτομικές ιδέες και έξυπνα σχέδια!




 
Μόλις μετά από 1.5 Km διαδρομής!



Αυτό που βρήκαμε είναι μια παρέα πολύ φιλόξενων ανθρώπων που πασχίζει να δώσει μια νέα πνοή στην πόλη μέσα από πολιτιστικές δράσεις αλλά και έναν αγώνα που όμοιος του δεν υπάρχει στην χώρα μας, αφού ακολουθώντας το μοντέλο extreme της ISF, συνδυάζει ορεινό τρέξιμο και ήπια αναρρίχηση στο πανέμορφο βουνό της Κίρφης.




Μαγευτικά κομμάτια στην διαδρομή!



Όσοι τυχεροί τρέξουν τον αγώνα θα βιώσουν μια πολύ δυνατή εμπειρία, τρέξιμο σε κακοτράχαλα μονοπάτια μέσα στα έλατα, τρομερή θέα του Παρνασσού, του Κορινθιακού και των Δελφών, θα βάλουν “χέρι” για να σκαρφαλώσουν σε πέτρινα πεδία, θα τους κοπεί η ανάσα σκαρφαλώνοντας την πλάκα που ορθώνεται για να φτάσουν στην κορυφή, θα “βουτήξουν” χωρίς ανάσα σε μια από τις τέσσερεις σάρες της διαδρομής του αγώνα και θα νιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη!




Το πεδίο σίγουρα δεν σε αφήνει χαλαρό καμία στιγμή!



Ναι, το Κ22 extreme skyrace είναι κάτι διαφορετικό για το ορεινό τρέξιμο στην χώρα μας και σύντομα θα διαβάσετε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά στο άρθρο της παρουσίασης μας, το οποίο θα συνοδεύεται από μια πλούσια gallery φωτογραφιών που αναδεικνύουν την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της διαδρομής.



Συναρπαστική η προσέγγιση στην κορυφή, απίστευτη η θέα από ψηλά!



Μια πρώτη μικρή γεύση πήρατε σήμερα. Σύντομα θα διαβάσετε την πλήρη και αναλυτική παρουσίαση μας, στο Advendure!



Δημήτρης Τρουπής

Photo ©: Angie Terzi- Advendure

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin