23 Νοεμβρίου 2015

22 συλλήψεις στην ΣΤΕΡΕΑ. Άλλη μία και στην Αράχωβα.



Λαμία, 21 Νοεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.


Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι δύο (22) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενοι για κλοπή από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην ανωτέρω περιοχή.


Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.


Εννέα (9) άτομα και ειδικότερα έξι ημεδαποί & ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Σχηματαρίου και Ορχομενού, καθώς και δύο ημεδαποί σε περιοχές της Λαμίας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Τροχαίας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Δύο (2) αλλοδαποί και ειδικότερα ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στα Καμένα Βούρλα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.


Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Θήβα και στην Αράχοβα, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Θηβών & Αράχωβας αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin