8 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστίες προς Μουσείο Δελφών, περιφερειάρχη και ΗΝΙΟΧΟ ΚΑΛΤΣΗ Α.Ε.


Μια τέλεια εκδρομή στους Δελφούς!




Τα παιδιά μας είχανε την ευκαιρία να περάσουν δύο καταπληκτικές μέρες στους Δελφούς. Το περίμεναν με ανυπομονησία, είχαν φτιάξει τις βαλιτσούλες τους και κάνανε συνέχεια ερωτήσεις το πως θα είναι εκεί. Την ημέρα της αναχώρησης τα ματάκια τους χαμογελούσανε! Οι οργανωτές είχαν φτιάξει ένα γεμάτο και διασκεδαστικό πρόγραμμα.



Φτάνοντας επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών όπου οι υπεύθυνοι διηγήθηκαν πολλές ιστορίες και μύθους στους μικρούς μας φίλους! Ύστερα, αφήσαμε τα πράγματα μας στο ξενοδοχείο και πήγαμε για γεύμα όπου μας περίμεναν πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια! Έπειτα, κάναμε μια όμορφη βόλτα στα στενάκια των Δελφών!



Ήταν δύο μέρες γεμάτες χαμόγελα και χαρά για μικρούς και μεγάλους. Οι διοργανωτές έκαναν τα πάντα για να περάσουν τα παιδιά μας όμορφα και το κατάφεραν και με το παραπάνω!



Για ακόμα μία φορά βλέπουμε πόσο σημαντικό και μοναδικό είναι να χαρίζονται χαμόγελα σε αυτά τα γλυκά προσωπάκια! Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία ΗΝΙΟΧΟΣ ΚΑΛΤΣΗ Α.Ε. @Delphi Leading Hotels για τη διοργάνωση της εκδρομής μας και τη διαμονή των παιδιών στο Ξενοδοχείο Delphi Palace, καθώς επίσης και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κύριο Μπακογιάννη Κώστα για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς και την κυρία Ψάλτη Νάνσυ, Έφορο του Μουσείου Δελφών για την παροχή δωρεάν εισόδου και ξενάγησης.


http://www.hamogelo.gr/4-1/2627/Mia-teleia-ekdromh-stoys-Delfoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin