7 Οκτωβρίου 2015

​​​​Η Επιχειρηματική Πύλη της Στερεάς Ελλάδας έγινε πράξη


Αγαπητοί συνεργάτες και συμπατριώτες,




Συνεπείς με τις δεσμεύσεις μας απέναντι σας ότι θα φροντίζουμε να βρισκόμαστε διαρκώς πέραν των προσδοκιών σας αναβαθμίζοντας τις υποδομές μας και αξιοποιώντας κάθε νέο εργαλείο της τεχνολογίας των επικοινωνιών και πληροφορικής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι προχωρήσαμε σε επέκταση και ανάπτυξη της διαδικτυακής μας Πύληςwww.doricharmony.gr και στους επτά Νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

(Αιτωλοακαρνανία-Αττική-Βοιωτία-Εύβοια-Ευρυτανία-Φθιώτιδα-Φωκίδα).

Στόχος μας η μεγίστη αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και τη βελτιστοποίηση των ωφελειών για τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που είναι εγγεγραμμένοι ή πρόκειται να εγγραφούν στον επαγγελματικό κατάλογο Ρουμελιωτών καθώς και η διευκόλυνση και καλύτερη πρόσβαση των εκατοντάδων χιλιάδων εν δυνάμει χρηστών-επισκεπτών της διαδικτυακής μας πύλης.

Προφανώς δημιουργούνται ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις συνθήκες για τη δημιουργία επιχειρηματικών συνεργειών και συνεργασιών μεταξύ των Απανταχού Ρουμελιωτών-Στερεοελλαδιτών επαγγελματιών και επιχειρηματιών (B2B).

Η δεκάμηνη πιλοτική λειτουργία και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού μας καταλόγου για τη Φωκίδα υπήρξε επιτυχής , χρηστική και χρήσιμη, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους χρήστες -καταναλωτές και αποτέλεσε τη βάση και τον οδηγό για την πλήρη ανάπτυξη του και λειτουργία και στους επτά νομούς της Στερεάς Ελλάδας.


Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη καινοτόμα δυναμική, χρηστική και χρήσιμη ηλεκτρονική επιχειρηματική πύλη που καλύπτει όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή ζούν ή κατάγονται από οποιοδήποτε Νομό της Στερεάς Ελλάδας.

Έχουμε θέσει λοιπόν στη διάθεση σας ένα επιχειρηματικό πολυεργαλείο www.doricharmony.grμεσω του οποίου μπορείτε να προβάλλεσθε, να επικοινωνείτε να διαφημίζεσθε , να γνωστοποιείτε τις προσφορές σας και να παρουσιάζετε τις Καλές Επιχειρηματικές Πρακτικές σας σε μια στοχευμένη αγορά- Κοινό των Απανταχού Ρουμελιωτών πλέον.


Επίσης θα καλύπτεσθε πλήρως στον τομέα της Συμβουλευτικής Υπηρεσιών, θα έχετε δωρεάν ενημέρωση για όλα τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Επιχειρησιακά προγράμματα και προνομιακή χρέωση για την οργάνωση και υλοποίηση αυτών , θα μπορείτε να βρίσκετε το προσωπικό που αναζητάτε μέσα απο τη βάση δεδομένων που έχουμε αναπτύξει στην επιχειρηματική μας Πύλη (δωρεάν) για τους ανέργους και βεβαίως θα ενημερώνεσθε για όλα τα επιχειρηματικά και πολιτιστικα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα τόσο στη Στερεά Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη επικράτεια.

Η Πρωτοπόρος, καινοτόμα αναβαθμισμένη και απόλυτα χρηστική Επιχειρηματική Πύλη της Στερεάς Ελλάδας πλέον, θα βρίσκεται στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο για την άντληση οποιασδήποτε πληροφορίας και για την εγγραφή στον Επαγγελματικό Κατάλογο Ρουμελιωτών της επαγγελματικής σας οντότητας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το help desk τηλεφωνικά στο 2109709770 τις εργάσιμες μέρες και ώρες απο 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και προφανώς ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο στοcs@doricharmony.gr .

Μας βρίσκετε επίσης στη σελίδα μας στο Facebook "Doric Business Harmony PC" και στο Twitter @DoricHarmony.

Αφού σας ευχαριστήσουμε και πάλι για την συνεργασία και επικοινωνία μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα έχετε συνεχώς δίπλα σας μια Επιχειρηματική Οντότητα που θα στηρίζει, θα προβάλλει και θα προσθέτει αξία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και ιδέες με ποιότητα, ευαισθησία, αποτελεσματικότητα και οικονομικότητα. 


​​​ Πλήρη περιγραφή των Υπηρεσιών μας θα βρείτε στην Διαδικτυακή μας Πύληwww.doricharmony.gr 


Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Δωρικής Επιχειρηματικής Αρμονίας

Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης. Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce
Business Operations Manager 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin