26 Οκτωβρίου 2015

Συλλήψεις σε ΑΡΑΧΩΒΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ και σε άλλες περιοχές της ΣΤΕΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα και συγκεκριμένα:
Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και έναν φορητό Η/Υ ( tablet ), τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.
Δύο (2) άτομα και ειδικότερα, ημεδαπός στην Αράχωβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και ...
αλλοδαπός στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Επιπλέον ο αλλοδαπός στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, (800) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων.
Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο στη Χαλκίδα και στην Κάρυστο Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου αντίστοιχα, καθώς και δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
Ημεδαπός στην Οινόη Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα, δύο στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και δύο στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin