5 Ιουλίου 2015

Ευχαριστίες και ενημέρωση από τον ΑΚΟΛ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

            Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί -από καρδιάς- τα μέλη και τους φίλους του ΑΚΟΛ, για την ειλικρινά εντυπωσιακή συμμετοχή τους στην 29η ετήσια εκδήλωση των τμημάτων γυμναστικής του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
            Όλους όσοι με την παρουσία τους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση τους ευχαριστούμε κι’ ελπίζουμε να έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρουσίασαν οι αθλητές και αθλήτριές μας.
Το ζεστό τους χειροκρότημα, ήταν η καλύτερη αναγνώριση προσπάθειας ενός έτους, γι’ αυτό πιστεύουμε πως έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Σανιδάς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Στυλιανός Θεοδωρόπουλος & Γεώργιος Κωτσαδάμ, Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδος, Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Λεβαδέων, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών φορέων.
Τα προγράμματα όλων των τμημάτων καταχειροκροτήθηκαν, με αποκορύφωμα, αυτό κατά της βίας, που ήταν και το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης. Όλα τα παιδιά, τριακόσια και πλέον,  που μετείχαν στην εκδήλωση, φρόντισαν με τον νεανικό τους ενθουσιασμό και την ζωντάνια τους, να μας χαρίσουν μία βραδιά γεμάτη χρώματα, κίνηση, ομορφιά και μουσική.
Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα, οι παρευρισκόμενοι, υποδέχθηκαν την πρώτη εμφάνιση παραδοσιακών χορών, των παιδιών των Special Olympics, με χοροδιδάσκαλο-εθελοντή, τον κ. Γιάννη Κουτσούμπα, ο οποίος υποστήριξε την προσπάθειά τους. Ο ΑΚΟΛ, τιμώντας στο πρόσωπό του τον εθελοντισμό, του πρόσφερε τιμητική πλακέτα.
Αξίζει να σημειωθεί η συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών μας, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας πρόσφεραν τρόφιμα για τους σκοπούς της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης ¨ΑΡΩΓΗ¨ της Ι.Μ. Θηβών & Λεβαδείας. Να σημειώσουμε ακόμη, για όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα, μπορούν να τα παραδίδουν στο γραφείο του Ομίλου (Αρκαδίου 1 & Έρκυνας), καθημερινά, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, από τις 5:00 μέχρι 7:00 μ.μ., μέχρι το τέλος του Ιουλίου, καθώς και στα Super Market, στο ειδικό κουτί με το σήμα της ¨ΑΡΩΓΗΣ¨. Η συμμετοχή όλων μας, αυτή την περίοδο, είναι υπερπολύτιμη.
            Αίσθηση έκανε η παρουσία της εθελοντικής ομάδας συμπολιτών μας, με τον χαρακτηριστικό τίτλο ¨LEVADISTAS¨ περνώντας το μήνυμα «Συμμετέχουμε Όλοι, για τα παιδιά μας, για την Πόλη μας». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα τους στο facebook  https://www.facebook.com/levadistas
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέβαλαν με τις χορηγίες τους  :
            ΕΠΙ-ΛΕΚΤΟΝ, Κέντρο Λογοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής & Αυτισμού
            ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑΣ
            Το Διοικητικό μας Συμβούλιο, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

            Για να δείτε και να προμηθευτείτε τις φωτογραφίες σας μπορείτε να μπείτε στα site:
Menelaos Iliadis Photography Galley ID : 300615 Password : akol615
           
Ας αντλήσουμε δύναμη από το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015~2016.

           
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



Το Διοικητικό Συμβούλιο


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1974

ΤΜΗΜΑΤΑ : ΣΤΙΒΟΥ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ       : Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Κ.Ο.E. – E.Γ.Ο. – Ε.Ο.Χ.Α.
    Ε.Α.Σ.  ΕΥΒΟΙΑΣ  -  ΒΟΙΩΤΙΑΣ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
    ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ Κ.Ο.Ε.
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»

Διεύθυνση                              : Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας – 32 100 Λιβαδειά
Τηλέφωνο & ΦΑΞ               : (22610)  21100 
 E-Mail : akoliv@yahoo.gr    *     Site : akol.gr    *    imimarathonios,akol.gr    *   akolivadiadias.blogspot.com            
Λιβαδειά  02-07-2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin