18 Ιουλίου 2015

Καλορίζικο το προσωρινό νέο όνομα του Δήμου μας !!!





Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Δ.Α.Α. , αποφασίστηκε ομόφωνα η προσθήκη και του Στειρίου στην ονομασία του Δήμου . Κατόπιν αυτής της απόφασης για την οποία σας είχαμε ενημερώσει εδώ και λίγο καιρό  (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ )  ο Δήμος για ΚΑΠΟΙΟ ( ;;;;)   χρονικό διάστημα , θα μετονομαστεί σε Δήμος ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ-ΣΤΕΙΡΙΟΥ ή για ευκολία σε Δήμος Δ.Α.Α.Σ.

Με την λήψη όμως της ομόφωνης απόφασης για την νέα ονομασία του Δήμου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιαννέλος, εξέφρασε την σκέψη του στο Δ.Σ. , η οποία έχει να κάνει με την πιθανότητα υιοθέτησης  μια νέας ουδέτερης ονομασίας για τον Δήμο. Η πρόταση αυτή αναμένεται να συζητηθεί σε μελλοντικά δημοτικά συμβούλια και θα εξαρτηθεί από τα ονόματα που θα "πέσουν" στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καθώς και από πολλούς ακόμα ιστορικούς και τοπικούς παράγοντες.
Η αλλαγή ονόματος είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Κατά άλλα στο τελευταίο Δ.Σ. συζητήθηκαν και άλλα σοβαρά θέματα αλλά το θέμα για το οποίο τα "αίματα άναψαν " στην κυριολεξία , ήταν με το θέμα της λειτουργίας της οικονομικής επιτροπής. Δυστυχώς , το ρεπορτάζ μας δεν είναι πλήρες για το θέμα αυτό αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. ...
Το επόμενο Δ.Σ. , αναμένεται μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin