14 Ιουνίου 2015

Καρέ-καρέ όσα έγιναν στο Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015



Παρουσία 10.000 και πλέον θεατών και σε ένα σκηνικό πραγματική υπερπαραγωγή διεξήχθη την Παρασκευή το βράδυ ο δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Red Bull X Fighters. Με 
Αψηφώντας την βαρύτητα οι αναβάτες του X Fighters πέταξαν.... στο λατομείο μαρμάρων του Διονύσουεπίκεντρο το λατομείο μαρμάρων Διονύσου, οι 12 κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όχι μόνο ευχαριστήθηκαν οι ίδιοι τον αγώνα αλλά έστειλαν... αδιάβαστους τους θεατές που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να καταφθάνει πολύ πριν από τις... 18:00, ώρα που άνοιγε και τις πύλες του το λατομείο. Με γοργούς ρυθμούς και αρκετό περπάτημα οι θεατές άρχισαν να γεμίζουν τις κερκίδες και με το πέσιμο του ηλίου ξεκίνησε το... σόου. Εξαιτίας των ανέμων οι αναβάτες έκαναν την προπόνησή τους το απόγευμα, κάτι που δεν.. χάλασε τους φιλάθλους. Λίγο πριν από αρχίσουν οι.. κόντρες, πέντε αναβάτες τα έδωσαν όλα για τα προημιτελικά που τελικά προκρίθηκε ο Thomas Pages. Την παράσταση με το πάθος του έκλεψε ο μόλις 18 ετών Christian Meyer, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια, αλλά το ευχαριστήθηκε ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές που παραληρούσαν.

Παρακολουθήστε όλο το υπερθέαμα.... ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin