12 Ιουνίου 2015

Προσφορά του εργοστασίου ΑτΕ σε κατασκηνώσεις της περιοχής



Κεραμίδια από… Αλουμίνιο στις κατασκηνώσεις της «Παλιομηλιάς»

Αντικαθίστανται μετά τις μεγάλες ζημιές που έχουν υποστεί τα κεραμίδια στις στέγες των εγκαταστάσεων των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Λιβαδειάς στη θέση «Παλιομηλιά» και οι εγκαταστάσεις θα είναι έγκαιρα έτοιμες για να φιλοξενήσουν τα παιδιά με ασφάλεια.


Οι ζημιές προήλθαν από τις έντονες χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους κατά τη


διάρκεια του χειμώνα που έπληξε την περιοχή μας.

Η Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο αίτημα του Δήμου Λεβαδειάς για αγορά καιαντικατάσταση όλων των κεραμιδιών στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη θέση «Παλιομηλιά», συνολικής επιφάνειας περίπου 500 τ.μ., στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και της Εταιρείας.

Η Δήμαρχος Λεβαδειάς και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας κ. Ιωάννης Καραβάς πραγματοποίησαν αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης όπου και διαπιστώθηκε ότι τα κεραμίδια στις στέγες των εγκαταστάσεων είχαν υποστεί ζημιές.

Τα υπάρχοντα κεραμίδια θα αντικατασταθούν από ασφαλτικά, τα οποία είναι μεγαλύτερηςαντοχής σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η αντικατάστασή τους θα πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης να είναι έτοιμες για να φιλοξενήσουν τα παιδιά την 1η Ιουλίου 2015 που ξεκινά η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος.http://asopichos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin