16 Ιουνίου 2015

Πετρόπουλος-Λέντας οριστικά στην Θήβα. Με Πούλο συνεχίζει ο Αμβρυσσέας.


Λέντας ο… «εκλεκτός» για τη Θήβα 


Ο Βαγγέλης Λέντας είναι τελικά ο «εκλεκτός» για την τεχνική ηγεσία της Θήβας. Ο 38χρονος Λιβαδίτης τεχνικός εκεί που ήταν να αναλάβει τον Αστέρα Ιτέας τελικά προτίμησε να ακολουθήσει τον Θάνο Πετρόπουλο στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βοιωτίας. Θανάσης Βυλλιώτης και Θάνος Πετρόπουλος συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Λέντα και πριν από λίγο οριστικοποίησαν την συμφωνία και τη συνεργασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τώρα από δω και πέρα ξεκινάει ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά που ίσως υπό προϋοθέσεις (λέμε ίσως) να βρει τη Θήβα στη Γ” Εθνική (υπάρχουν σκέψεις από την ΕΠΟ να ανέβουν και οι δεύτεροι των μπαράζ αυξάνοντας τις ομάδες αλλά απομένει και να το δούμε). Ξέχωρα από αυτό η Θήβα θα κινηθεί και πάλι σε επαγγελματικά επίπεδα για να πετύχει τον οποιοδήποτε στόχο της.

Ας θυμηθούμε και το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Θήβα όπου πρωτοστατεί το δίδυμο Βυλλιώτη – Πετρόπουλου…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΡΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΓΑΒΡΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΕΛΟΣ: ΝΕΤΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΘΑΝΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Και μια ανακοίνωση του Α.Ο.Θήβα για τον Ανδρέα Χατζησταμάτη:
«Ο κύριος Χατζησταμάτης Ανδρέας αποτελεί κεφάλαιο για τον ΑΟ ΘΗΒΑ και ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας και έχει μέγιστη προσφορά στον σύλλογο. Η βοήθεια και η προσφορά του είναι μεγάλη σε ετήσια βάση και αποτελεί τον βέβαιο διαμεσολαβητή για την επίλυση των προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν.



Ως γνώστης του ποδοσφαίρου έχει αφιερώσει το σύνολο σχεδόν της ζωής του για τον ΑΟ ΘΗΒΑ. Η προσφορά του όμως αυτή σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με τις επιλογές της ομάδας ή με την σύνθεση και την συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

Το ότι από κάποιους προβάλλεται ως ο έχων το γενικό πρόσταγμα και κινεί τα νήματα του ΑΟ ΘΗΒΑ προσβάλλει και τον ίδιο και το Δ.Σ. του συλλόγου. Όλες αυτές οι φήμες μειώνουν την αξιοπιστία της ομάδας και τον ίδιο προσωπικά με σκοπό να βλάψουν το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να διαψεύσουμε κατηγορηματικά τη φήμη ότι ο κύριος Χατζησταμάτης Ανδρέας μας επιβάλλει επιλογές και μας καθιστά αχυράνθρωπους. Θα θέλαμε επίσης όμως να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χατζησταμάτη Ανδρέα για την μόνιμη σταθερή του προσφορά και το αδιάκοπο ενδιαφέρον του για τον σύλλογο».

Το Δ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ.
==================================================


Με τον Γιάννη Πούλο θα πορευθεί ο Αμβρυσσέας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η διοίκηση της ομάδας του Διστόμου αναγνωρίζοντας το έργο και τη  δουλειά του Λιβαδίτη τεχνικού την προηγούμενη χρονιά τον εμπιστεύτηκε εκ νέου για να προχωρήσουν μαζί τη νέα χρονιά όπου 

υπάρχουν φιλόδοξα  πρωταγωνιστικά σχέδια


 


Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Πούλο . Ο σχεδιασμός ξεκίνησε είδη με τις εισηγήσεις του προπονητή για την ενδυνάμωση του έμψυχου υλικού της ομάδας !»

ΤοΔ



πηγή :  http://stereasports.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin