22 Οκτωβρίου 2014

Ο Ρομπέρτο σώζει ηλικιωμένη από πτώση γλάστρας!


Το είχα δημοσιεύσει την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013 αλλά το ξαναδημοσιεύω και σήμερα για ευνόητους λόγους !!!!!






Ήρωας και εκτός γηπέδου αποδείχθηκε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος κατόρθωσε να αποσοβήσει δυστύχημα, πιάνοντας στον αέρα γλάστρα που έπεφτε από μπαλκόνι με κατεύθυνση περαστική γιαγιά!




Η στιγμή της ηρωϊκής διάσωσης, όπου ο Ρομπέρτο πιάνει τη γλάστρα λίγο πριν αυτή προσγειωθεί στο κεφάλι της ανύποπτης περαστικής

Διαστάσεις θρύλου, τείνουν να πάρουν οι υπράνθρωπες ικανότητες του γκολκήπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος αμέσως μετά την εντυπωσιακή του χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση εντός γηπέδου, συνέχισε και έξω από αυτό, σώζοντας διερχόμενη γυναίκα από πιθανότατα φονική γλάστρα


Η γλάστρα, που λόγω κακοκαιρίας, αποκολλήθηκε από μπαλκόνι, άρχισε να πέφτει με κατεύθυνση το κεφάλι διερχόμενης ηλικιωμένης. Ήταν η στιγμή για τον «πορτιέρο» του Ολυμπιακού να αναλάβει δράση! Χωρίς να διστάσει καθόλου, με μια αστραπιαία εκτίναξη, έπιασε τη γλάστρα λίγο πριν το μοιραίο.


Στη συνέχεια ο ήρωας Ρομπέρτο, αφού παρέδωσε τη γλάστρα στην ιδιοκτήτριά της και ηρέμησε τη γιαγιά, δέχθηκε πρόταση από τους άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, να ενταχθεί στο σώμα για να πιάνει ανθρώπους που πηδάνε από φλεγόμενα κτίρια.


XIOYMOΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 



Blog Widget by LinkWithin