17 Μαΐου 2014

ΑΡΑΧΩΒΑ: Η ΝΙΚΗ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!

...βλέπω στα μάτια σας, το μήνυμα της ανανέωσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου!
 

Έτσι τελείωσε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος ΔΑΑ, Γιάννης Πατσαντάρας που χθες βράδυ σε έναν "διάλογο" με τους Αραχωβίτες στην πλατεία του χωριού του, παρουσίασε το έργο του και το πρόγραμμά του και μίλησε για όλα, με νούμερα και λεπτομέρειες!

 

Διακοπτόμενος συνεχώς από τα χειροκροτήματα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία από νωρίς αψηφώντας τις λίγο χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, απάντησε σε όλα εκείνα που του προσάπτουν μέχρι σήμερα διάφοροι ανεύθυνο-υπεύθυνοι "παράγοντες" που νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό κερδίζουν σε αξία και υπόληψη.

Οι λεπτομερείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις του Δημάρχου μας χθες βράδυ, με νούμερα και πρόσωπα, ΕΠΕΙΣΑΝ τους πολίτες. Οι "λασπολόγοι" θα λάβουν την ηχηρή απάντηση τους μια-και-καλή την Κυριακή, το βράδυ των αποτελεσμάτων!

Δεν είμαστε θεοί, ούτε ζούμε κάποιο όνειρο όπου όλα γίνονται χωρίς κόπο και οργάνωση. Κάναμε πάρα πολλά, αλλά το κυριότερο είναι ότι νοικοκυρέψαμε τον νεοσύστατο Δήμο σε υποδομές και ταμείο ώστε να μην φοβάται τίποτα το Στείρι, η Αντίκυρα, το Δίστομο και η Αράχωβα στις δύσκολες μέρες που ζούμε!
Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Λουκάς, (αναφερόμενος στους έτερους συνυποψήφιους Δημαρχους) τους αξίζουν συγχαρητήρια. Άσχετα με το αποτέλεσμα, ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που θα συνεργαστούμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα δώσουμε το παράδειγμα, και θα δουλέψουμε από κοινού για τον Τόπο αυτό!
...τα παραπάνω είναι δύο σημεία τα οποία έλαβαν το πιο ζεστό και μακρύ χειροκρότημα στην χθεσινοβραδινή ομιλία του Γιάννη Πατσαντάρα.

Η βραδιά έκλεισε με την επίσκεψη του Δημάρχου και των υποψηφίων Συμβούλων στα καταστήματα των επαγγελματιών της πόλης όπου τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Blog Widget by LinkWithin