17 Μαΐου 2014

Συνάντηση Συλλόγου ΟΤΑ με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Γεωργακό





Πραγματοποιήθηκε σήμερα , Παρασκευή 16/05/2014 , συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Η επόμενη μέρα – Όλοι μαζί» για το Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ. Γεωργακό Ιωάννη, όπου συζητήθηκε το θέμα της δήθεν « αξιολόγησης » στο Δημόσιο ( Ο.Τ.Α.).

Ο κ. Γεωργακός δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτός και η παράταξή του απορρίπτουν το νομοθετικό πλαίσιο της « αξιολόγησης » και απαιτούν να καταργηθεί ο νόμος 4250/2014.

Τέλος , απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που του υπέβαλλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων , τι θα πράξει σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας σε σχέση με το θέμα της αποστολής στοιχείων για τη δήθεν « αξιολόγηση » , τοποθετήθηκε ξεκάθαρα λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον κ. Γεωργακό , ο οποίος είναι ο μόνος από τους υποψηφίους Δημάρχους στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας –Αντίκυρας που πραγματοποίησε συνάντηση μαζί μας ( στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι υπάρχει και η δέσμευση του επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Ζάκκα Λουκά –τον οποίο επίσης ευχαριστούμε- μέσω της κοινής ανακοίνωσης των υποψηφίων της παράταξής του στο νομό ).



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                           ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


http://viotianet.gr/?p=22543

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin