16 Δεκεμβρίου 2013

07,08/02/2014 - 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο e-Θέμις - Innovation Law (Αράχωβα)



Η Ένωση Ελλήνων Νομικών «e-Θέμις», αποτελούμενη από δικηγόρους της Αθήνας και άλλων ελληνικών πόλεων, και με ειδικό επιστημονικό προσανατολισμό στα ζητήματα διαδικτύου, προσωπικών δεδομένων και τεχνολογίας ευρύτερα, διοργανώνει, με την υποστήριξη του και Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, το 5o ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της με θέμα Innovation Law – Δίκαιο & Καινοτομία. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα 7-8 Φεβρουαρίου 2014 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Anemolia, στην Αράχωβα.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία θεσμικών φορέωνκαι με την υποστήριξη και της Νομικής Βιβλιοθήκης, που τυγχάνει ο μεγαλύτερος νομικός εκδοτικός οίκος της χώρας. Μέρος σε αυτό ως εισηγητές θα λάβουν εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, δικηγορικού και δικαστικού κόσμου, εξειδικευμένοι στα συγκεκριμένα ζητήματα, των αρμόδιων ανεξάρτητων Αρχών και των θεσμικών φορέων.

Μέρος στο συνέδριο ως σύνεδροι αναμένεται να συμμετάσχουν και φέτος εκατοντάδες δικηγόροι αλλά και άνθρωποι του νομικού κόσμου εν γένει.

Το Συνέδριο απευθύνεται στους δικηγόρους όλης της χώρας, στα στελέχη των αρμόδιων ανεξάρτητων Αρχών και Γραμματειών αλλά και στα αρμόδια στελέχη των ιδιωτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας ευρύτερα.

Το 5o Πανελλήνιο Συνέδριο μας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του ΑΙΤ (Athens Information Technology), του ΕΣΚτΠ (Επιστημονικό Συμβούλιο για την Κοινωνία της Πληροφορίας) και του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ELTRUN).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin