23 Δεκεμβρίου 2013

Αράχωβα : Στην κατάψυξη έγιναν οι φετινές γυμναστικές επιδείξεις

Αναγνώστης μου έστειλε την παρακάτω καταγγελία προς δημοσίευση και επειδή ήμουν και εγώ παρών και πράγματι τα λεγόμενα του ισχύουν, την ανεβάζω αυτούσια .


φωτό αρχείου


" 22/12/2013  και ώρα 19 :00 , στο κλειστό γυμναστήριο της Αράχωβας που βρίσκεται στο Γυμνάσιο-Λύκειο , έλαβαν χώρα οι γυμναστικές επιδείξεις από πολυάριθμους μικρούς και μεγάλους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων. 
Στο εν λόγω χώρο, παραβρέθηκαν γύρω στα 500 άτομα κάθε ηλικίας και κυρίως μικρά παιδάκια τα οποία συμμετείχαν στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις και που σημειωτέον έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με τις δασκάλες τους. 
Μέχρι εδώ όλα καλά....αλλά μάλλον κάτι σημαντικό έλειπε.
Η οργάνωση όλων αυτών των τμημάτων καθώς και οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων,(ένας είναι ο φορέας), προσκάλεσαν τους γονείς των παιδιών αλλά και πλήθος συγγενών τους για να τους χαρίσουν μια βραδιά στη Σιβηρία !!!!
Δυστυχώς κανείς δεν προέβλεψε να ζεστάνει έστω για 2 ώρες τον εν λόγω χώρο. Στην καρδιά του χειμώνα και με θερμοκρασίες κοντά στο 0, οι μικροί μαθητές αλλά και οι συνοδοί τους, γονείς και παππούδες, προσπαθώντας να απολαύσουν και να καμαρώσουν τα παιδιά τους, βρέθηκαν κουλουριασμένοι και χιλιοκουμπωμένοι καθώς και χωμένοι στην κυριολεξία μέσα στα ρούχα τους.
Το χειρότερο από όλα ήταν όταν μανάδες προσπαθούσαν  να αλλάξουν τα παιδάκια τους και αυτά έτρεμαν. Σε όλο το παραπάνω σκηνικό σημειώνεται και ο απαράδεκτος χώρος του γυμναστηρίου, με σπασμένα τζάμια, αποδυτήρια χωρίς φώτα, με δεκάδες ξεκολλημένα πλακάκια και κανείς να μην σκέφτεται από τους διοργανωτές να κλείσει έστω την πόρτα.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΧΩΡΟ .

Παρευρισκόμενος και στην χθεσινή εκδήλωση του ΑΣΑΠ, στο Παρνασσό , εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί κάποιοι διοργανωτές είναι αγαπητοί στον κόσμο.
Και για το τέλος έχω να  θέσω ένα ερώτημα προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης του γυμναστηρίου : Τόσο δύσκολο ήταν να ξαναβάλετε  ένα ευρώ από τον καθένα ως είσοδο  όπως κάνατε και στην τελευταία εκδήλωση σας στο θεατράκι στα "ΠΙΣΩ ΑΛΩΝΙΑ", ώστε να καλυφθούν τα έξοδα θέρμανσης? "

***Παρακαλώ να δημοσιευτεί η καταγγελία μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin