28 Νοεμβρίου 2023

Ένα ασύλληπτο γεγονός διαδραματίστηκε στην Αράχωβα.

Ένα ασύλληπτο γεγονός διαδραματίστηκε  , στην Αράχωβα.

Έπειτα από ιατρικές γνωματεύσεις και συλλογή αδιάσειστων στοιχείων και ευρημάτων , κατόπιν και εμπλοκή της αστυνομίας , δυστυχώς το περιστατικό έχει επιβεβαιωθεί και πλέον έχουν αρχίσει και οι επίσημες έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του e-hani...  



ένα φιλικό οικιακό Husky , εξαφανίστηκε από την περιοχή "ΣΦΑΛΑΚΙ" , παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις από πλευράς των ιδιοκτητών του .

Την επόμενη ημέρα τελικά ο σκύλος , επέστρεψε στην στέγη του αλλά προς έκπληξη όλων , είδαν ότι είχε κακοποιηθεί άσχημα και το πιο φρικτό είναι η επίσημη διάγνωση που τους ανακοινώθηκε αργότερα μετά την επίσκεψη τους στον κτηνίατρο.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έμειναν εμβρόντητοι όταν τους ανακοινώθηκε ότι ο σκύλος είχε κακοποιηθεί βάναυσα από ανθρωποειδές  .

"Έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού"  αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση.


Έγινε συλλογή και DNA και έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για την συλλογή περισσότερων στοιχείων για τον εντοπισμό του αρρωστημένου ατόμου που προέβη σε αυτές τις κτηνωδίες. 

Τελικά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δυστυχώς ο σκύλος κατέληξε και θα οδηγηθεί για νεκροψία.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12:30

    Φρίκη! Βρείτε το τερας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16:05

    Πέρα από το να καλεί ο δήμος να δώσουμε πληροφορίες, μήπως πρέπει κάποια στιγμή ο Δήμος να κάνει κάτι με τα αδέσποτα συνολικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin