2 Οκτωβρίου 2023

Ένα έμπειρο άτομο, δίνει το παρών στις εκλογές.



Εδώ στην κοινότητα Διστόμου έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διστόμου (2007-2011),

Δημοτικός Σύμβουλος (2016-2020) και Πρόεδρος της Κοινότητας έως και σήμερα.


Εδώ από τον ίδιο τόπο ξεκινώ την πορεία μου με στόχο την είσοδό μου στο επόμενο

Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς δηλώνω έτοιμος να σας εκπροσωπήσω στο ανώτατο όργανο του Δήμου και να κάνουμε πράξη το σχέδιο μας για τον Δήμο του αύριο. Με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, χτίζουμε τίς βάσεις για ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο, συνεχίζουμε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και ολοκληρώνουμε το έργο της δημοτικής αρχής.

Φέρνουμε στο προσκήνιο τα χωριά μας και ισχυροποιούμε τον Δήμο στην Βοιωτία και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Συνεχίζουμε με έργα που κάνουν τόπο στον τόπο μας, προστατεύουμε δυναμικά το φυσικό μας πλούτο και αναδεικνύουμε τις φυσικές ομορφιές του, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την ήπια τουριστική ανάπτυξη παράλληλα με την αγροτική και την βιομηχανία της περιοχής μας.

Ο Δήμος ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ προχωρά με σχέδιο και όραμα, κοιτάζοντας

το μέλλον με σιγουριά.

Η ισόρροπη ανάπτυξη των χωριών μας αποτελεί δέσμευση για τον Δήμο του αύριο.

Δημιουργούμε πολιτισμό σε κάθε γωνιά του Δήμου. Είμαστε δίπλα σε κάθε πολιτιστικό και αθλητικό σωματείο που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη νεολαία.

Είμαστε μαζί με το αύριο αυτού του τόπου, αξιοποιούμε τη φρεσκάδα των νέων ανθρώπων και τη συνδέουμε αρμονικά με την εμπειρία των παλαιότερων.

Όλοι μαζί προχωράμε για τον Δήμο που θέλουμε και τα χωριά που αξίζουμε. Ο Δήμος εκσυγχρονίζεται.

Τα χωριά μας αλλάζουν καθημερινά. Κανένας δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην πορεία δημιουργίας και ανάπτυξης.

Ο Δήμος ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ είναι αύριο εδώ. Ο Δήμος έχει δήμαρχο τον Γιάννη Σταθά. Ενώνω τις δυνάμεις μου με την παράταξη του Δημάρχου ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

του δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και σας καλώ να κρίνετε τη δική μου υποψηφιότητα ως ευθύνη ανανέωσης, προοπτικής και συνεργασίας.


Μαζί θα είμαστε και μετά τις εκλογές.


Μετά τιμής

Αναστάσιος Παντίσκας


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin