21 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Δ. Ανδρέου : Εγκάθετοι διακινητές συκοφαντίας








Ο λόγος για κάποιους «Έλληνες», που αν και δεν πολιτεύονται στην πρώτη γραμμή, υιοθετούν και διαδίδουν άκριτα οτιδήποτε συκοφαντικό και υβριστικό αναρτάται στο διαδίκτυο εναντίον της κυβέρνησης και ειδικά του πρωθυπουργού, λόγω προφανώς «ιδιαίτερης αδυναμίας» στο πρόσωπό του

Αν μάλιστα το θέμα είναι καθαρά προσωπικό η κακία και το μίσος τους αναβλύζουν πηγαία.

Αφορμή η αθλιότητα – ύβρις - της γενίκευσης και της απόδοσης της υπόθαλψης της παιδεραστίας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, τη μεγαλύτερη παράταξη της χώρας, στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δηλαδή, για το λόγο ότι ο υπαίτιος στον Κολωνό υπήρξε οπαδός της.


Αθλιότητα που:
Έχει αφετηρία την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που, “παραβλέποντας την καμπούρα της”, μετέρχεται μεθόδους Γκαίμπελς (λέγε - λέγε κάτι θα μείνει) και υιοθετήθηκε και διακινείται από τους εγκάθετους κεκράκτες της βάσης.
Στοχεύει στη συκοφάντηση - καταφύγιο των ανικάνων - των πολιτικών αντιπάλων και την αντιδιαστολή με το, δήθεν «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», τη μεγαλύτερη απάτη της σύγχρονης πολιτικής ζωής που όμως έχει απομυθοποιηθεί στη συνείδηση των πολιτών που έζησαν και κατάλαβαν.
δυναμιτίζει τα θεμέλια της κοινωνίας, τροφοδοτεί το μίσος και τη διαίρεση και μάλιστα σε περιόδους που η χώρα στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό έχει μεγάλη ανάγκη την ενότητα και την ομοψυχία.



Η αθλιότητα αυτή δεν είναι μεμονωμένο σύμπτωμα. Είναι προφανώς αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδίου στα γνωστά χαλκεία και γενικότερη συστηματική πρακτική που αποβλέπει στην πολιτική αποδυνάμωση της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.


Το παραμικρό μεμπτό να σκάσει μύτη στο διαδίκτυο για οπαδό της ΝΔ στο «Άνω Διαφάνι», υιοθετείται πάραυτα, ανέλεγκτα, άκριτα και γενικεύεται από τα παπαγαλάκια της αριστεράς, και όχι μόνο, που το αναδημοσιεύουν και το σχολιάζουν αυξάνοντας τη δόση της χολής του.

Ιδιαίτερη μάλιστα αδυναμία έχουν οι διακινητές σε όσα «βγάζουν» στον αέρα κάποιοι χολωμένοι, πρώην «επιφανείς», παραγκωνισμένοι από την Κυβέρνηση αυτή. Μόλις ψελλίσει κάτι, το παραμικρό, ο Αντώναρος, ο Καραχάλιος (;), ο Κύρτσος και άλλοι, ακόμα και πεμπτοκλασάτοι και κάτω, πανικός στο διαδίκτυο. Αν το πει δε η εφημερίδα (;) ΑΥΓΗ ή ο Παπαδημούλης, Ευαγγέλιο. Υιοθετούνται πάραυτα και αναπαράγονται με υβριστικά σχόλια.

Έρχεται η Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου να εξετάσει για τις υποκλοπές το Μητσοτάκη, λένε οι εγκάθετοι αναπαράγοντας και διαδίδοντας ανακοίνωση του Παπαδημούλη. Τι κι αν διαψεύστηκε πάραυτα από το Ευρωπαϊκό προεδρείο της που τον άδειασε σκληρά.
Μπίζνες με τον Ερντογάν κάνει ο Μητσοτάκης είπε ο Καραχάλιος (;) σε συνέντευξη στο πουθενά και τα φερέφωνα μιλάνε για εθνική προδοσία και ειδικά δικαστήρια.
Ρίχνουν το Μητσοτάκη οι βαρόνοι της Νέας Δημοκρατίας προφητεύει από την Πάτμο που παραθερίζει μόνιμα ο γνωστός Αντώναρος και τα λόγια του γίνονται σημαία της «προοδευτικής» αριστεράς που σπεύδει να ενθαρρύνει την αποστασία.


Και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.

Τι κι αν μετά από λίγες ώρες όλα διαψεύδονται, η ζημιά στην οποία αποβλέπουν τα χαλκεία έχει γίνει. Έτσι τουλάχιστον νομίζουν. Το φιλότιμο και η συγγνώμη είναι άγνωστες έννοιες και λέξεις στην Ελληνική «αριστερά» που έχει εθισθεί στην καραμέλα ότι έχει πάντα δίκιο. Η ζημιά στον αντίπαλο είναι αυτοσκοπός, όποιες και αν είναι οι αρνητικές συνέπειες για τη χώρα και την κοινωνία.
(Αυτοσκοπός είναι μάλλον η εξουσία και η απογοήτευση από την στέρησή της αβάσταχτη).



Καλά όμως οι πολιτικοί, δουλειά τους είναι η πολιτική αντιπαράθεση. Αν και σε σχέση με τα μέσα και τις μεθόδους που μεταχειρίζονται, υπάρχουν όρια στο βαθμό αθλιότητας που μπορεί να φτάνει. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» έλεγαν οι θεομπαίχτες που πουλούσαν τα συγχωροχάρτια του Πάπα στο μεσαίωνα και φαίνεται πως τον «κανόνα» αυτό υιοθετεί, τον 21ο αιώνα, η «αριστερά της προόδου». Εν προκειμένω βέβαια είναι άθλια και ο σκοπός και τα μέσα.

Οι πολίτες όμως τι λόγο έχουν να υιοθετούν και αναπαράγουν ψέματα και ύβρεις ανέλεγκτα και άκριτα, ακολουθώντας κάποιους στον ηθικό κατήφορο;

Και καλά οι φανατικοί Συριζαίοι, τρελαμένοι με την εξουσία, οι άλλοι του μεσαίου χώρου υποτίθεται, οι «δημοκράτες», με ποια λογική ασπάζονται τις Γκαιμπελικές αυτές μεθόδους και αναμασούν τις συκοφαντίες και τα ψέματα των Σπίρτζηδων, Πολλάκηδων και Κουρουμπλήδων, με πιο πονηρό και διακριτικό βέβαια τρόπο. Φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν, δυστυχώς, να απογαλακτισθούν από τον Αυριανισμό και το αμαρτωλό παρελθόν της παράταξής τους, που έδειχνε (αλλά δεν) να έχει μετακομίσει ολόκληρο προς τα αριστερά, προίκα της μεγάλης μερίδας των ψηφοφόρων του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, που μετακινήθηκαν στο Σύριζα.

Η ζημιά όμως που νομίζουν ότι κάνουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους οι εγκέφαλοι δημιουργοί της συκοφαντίας και οι διακινητές της, επικίνδυνοι εγκάθετοι, είναι φενάκη και γίνεται μπούμεραγκ που γυρίζει και θερίζει το δικό τους κεφάλι.

Η πλειοψηφία, η κοινωνία, γνωρίζει και δεν «τσιμπάει» πλέον.

O Γιώργος Ανδρέου είναι δικηγόρος (www.andreoulaw.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin