10 Νοεμβρίου 2021

Ανακοινώθηκε το φράγμα στο Λιβάδι της Αράχωβας .Έργα ύψους 4,2 εκατ. ευρώ στον ΔΗΜΟ ΔΑΑ





Ανακοινώθηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η κατασκευή του φράγματος στο Λιβάδι της Αράχωβας στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αρδευτικών έργων σε όλη τη χώρα τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ταμιευτήρα, δίκτυο άρδευσης 6.000 στρεμμάτων και υδροηλεκτρικό εργοστάσιο.

Παράλληλα στην εκπομπή Στέρεα Λόγια ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει κατατεθεί στο υπουργείο εσωτερικών για αποχετευτικό δίκτυο στην ίδια περιοχή αλλά και για τη διεκδίκηση αθλητικού προπονητικού κέντρου.


////////////////////////


=======================



Έργα στο Δήμο Δ-Α-Α ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας (video-photo)






Έργα ύψους 4,2 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας κατά την επίσημη επίσκεψή του στο δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

Το έργο της ύδρευσης του Διστόμου και του Στειρίου μέσω του Ζεμενού θα προσφέρει πρόσθετο οικονομικό όφελος στο δήμο από την απαλλαγή του τέλους στην ΕΥΔΑΠ ενώ επιλύονται τα προβλήματα στην αγροτική οδοποιία μέσω της έγκρισης χρηματοδότησης έργου από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Παράλληλα το υπουργείο με βάση το νέο προγραμματισμό έργων στις αρχές του νέου έτους εξετάζει την ένταξη της διαχείρισης λυμάτων στο Λιβάδι της Αράχωβας με προϋπολογισμό 5,7 εκατ ευρώ.


Ο υπουργός και ο βουλευτής Βοιωτίας ξεναγήθηκαν από το δήμαρχο στο μουσείο θυμάτων ναζισμού με το Στέλιο Πέτσα να αναφέρει ότι το ζήτημα των Γερμανικών επανορθώσεων παραμένει ανοιχτό για τη χώρα.


LAMIASTAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin