18 Ιουλίου 2020

Σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Κύπελλο Enduro Mountain Bike 2020 στον Παρνασσό

Ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου κυπέλλου των ποδηλατικών αγώνων Enduro Greek Series 2020 πραγματοποιείται  το διήμερο 18 & 19 Ιουλίου, με πρωτοβουλία της True Wheels Explore MTB Parnassos.



«Λίγα μόνο λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν το βουνό του Παρνασσού. Με τόσο μεγάλη έκταση και ενδιαφέρον που παρουσιάζει από κορυφή σε κορυφή, όπως και οι εναλλαγές στο τερέν και τη βλάστηση, το καθιστούν έναν από τους πιο ενδιαφέρον ποδηλατικούς προορισμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το σημείο εκκίνησης του αγώνα  βρίσκεται στο Λιβάδι Αράχωβας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση του χιονοδρομικού, στη θέση Σκαμνός.

Για τις ανάγκες του αγώνα η True Wheels Explore MTB Parnassos έχει αναλάβει, όπως και πέρσι, να καθαρίσει ένα τεράστιο δίκτυο μονοπατιών από τα οποία θα περάσουν οι συμμετέχοντες.


Διαδρομή
Στο μαγευτικό βουνό του Παρνασσού και σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 1.200 μ. μέχρι και 1.800 μ. οι διοργανωτές σε συνεργασία με την True Wheels Explore MTB Parnassos δημιούργησαν τέσσερις υπέροχες διαδρομές για τους συμμετέχοντες.

Κάποιες είναι παλιά πεζοπορικά μονοπάτια και κάποιες είναι απάτητες γραμμές που ανοίχτηκαν τους τελευταίους μήνες.

https://city24.gr/panellinio-kypello-enduro-mountain-bike-2020-ton-ioulio-st/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin