6 Ιουλίου 2020

Με 2 μέτρα και 2 σταθμά οι ηγέτες της Βοιωτίας στην διαχείριση της πανδημίας.






Σάλος έχει προκληθεί στην περιοχή της Βοιωτίας από τις διαφορετικές στάσεις που κρατά η ηγεσία του Νομού και που έχει να κάνει με την διαχείριση της πανδημίας.

Βέβαια να τονίσουμε εξ αρχής ότι  υπό την εποπτεία άλλου θεσμικού οργάνου είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και άλλα άτομα της ηγεσίας του Νομού Βοιωτίας έχουν χαράξει την δική τους γραμμή.




Ωστόσο μιας και οι πολιτικές "καρέκλες"  εναλλάσσονται τακτικά και όλοι είναι σε ανοικτή επικοινωνία μεταξύ τους, δεν γίνεται από την μία πλευρά  μεσοβδόμαδα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να είναι σε πλήρη εγρήγορση στην περιοχή της Δυτικής Βοιωτίας και στην πρωτεύουσα  του Νομού και να επιβάλλονται πρόστιμα μέχρι και 10 χιλιάδων  ευρώ για υποτιθέμενο συνωστισμό σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και από την άλλη τα Σαββατοκύριακα να υπάρχουν 3 πανηγύρια στην Βοιωτία και άλλες εκδηλώσεις και οι τοπικοί άρχοντες όχι μόνο να παρευρίσκονται αλλά και προς άγρα ψηφοφόρων  , να κάνουν τα πάντα και να υπόσχονται πολλά για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις.





Εννοείται οι φωτογραφίες έχουν κάνουν τον γύρο της Ελλάδας .

Άρε καημένε λαουτζίκο  τι σου μέλε να πάθεις.

Αυτοί που σε κυβερνούν σε άλλους να φέρονται με μαστίγιο και σε άλλους να τους εξαφανίζουν αρχικά από προσώπου γής ,μέχρι να βρεθεί βέβαια.....η χρυσή τομή .

Πλήθος φωτογραφιών με τα "κατορθώματα" της ηγεσίας του Νομού
κάνουν τον γύρο της Ελλάδας δια μέσου του permissos press από όπου αλίευσα και εγώ αυτές που ανέβασα και που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του φίλου Δημήτρη γιατί καταλαβαίνω το μπούλινγκ που έχει δεχτεί .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin