3 Δεκεμβρίου 2019

Βασιλική Ρούσσου: Βόλτα στην Αράχωβα με γνωστό επιχειρηματία. Και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στην Αράχωβα


Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Στην Αράχωβα με τη σύζυγό του


Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στην Αράχωβα με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Λοΐζου.Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε μαζί με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Λοΐζου, στην Αράχωβα για λίγες ημέρες ξεκούρασης και εισπνοής καθαρού αέρα. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του zox.gr να κάνει την βόλτα του στην Πλατεία Λάκκα της Αράχωβας σε ένα από τα πιο γνωστά καφέ της περιοχής.


Οι δύο τους ήταν καλοντυμένοι, ευδιάθετοι και απόλαυσαν τον καφέ τους, χωρίς μάλιστα να χαμογελούν όταν μεταξύ τους υπήρχε ενδιαφέρουσα συζήτηση. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και
θα καταλάβετε.


============================================

Βασιλική Ρούσσου: Βόλτα στην Αράχωβα με γνωστό επιχειρηματία

Βασιλική Ρούσσου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε στην Αράχωβα για να απολαύσει τον καθαρό αέρα των Βοιωτών και να κάνει τις βόλτες της στα όμορφα δρομάκια της κωμόπολης. Ο φωτογραφικός φακός του zox.gr την απαθανάτισε μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία της περιοχής Θύμιο Σεχρεμέλη.


Οι δύο τους, χωρίς να γνωρίζουμε την σχέση που τους δένει, έκαναν την βόλτα στα περίχωρα της όμορφης Αράχωβας, καλοντυμένοι και ευδιάθετοι. Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε και ο άσπρος μεγαλόσωμος σκύλος που βρίσκονταν στο πλάι του επιχειρηματία.Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin