30 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκινά πιο δυνατά το χιονοδρομικό Παρνασσού

Το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες μέρες βοήθησε σημαντικά στη χιονοκάλυψη των πιστών. Βέβαια λόγω των ισχυρών ανέμων, αυτό το χιόνι έπεσε κυρίως στα χαμηλότερα και πιο υπήνεμα σημεία, δηλαδή στο πλατό των Κελλαριών (Βάκχο, Αίολο, Περικλή, Διηάνειρα, Αφροδίτη).

Η χιονοκάλυψη των πιστών σε συνδυασμό με τον καλό καιρό που προβλέπεται για το επόμενο διήμερο δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για χιονοδρομία. Ελάτε να αποχαιρετίσουμε το 2019 αλλά και να υποδεχτούμε το 2020 στις πίστες του ΧΚΠ.

Και για όσους δεν χιονοδρομούν υπάρχει και η Πανοραμική Βόλτα με τις υπερσύγχρονες τηλεκαμπίνες του χιονοδρομικού κέντρου, χάρη στις οποίες απολαμβάνετε μαγευτική θέα προς όλη τη Στερεά και την Πελοπόννησο, με ασφάλεια και ζέστη.
Επίσης στις εγκαταστάσεις του ΧΚΠ θα βρείτε σαλέ για φαγητό, καφέ και ποτό, σχολές σκι και ενοικιάσεις εξοπλισμού για σκι, snowboard & έλκηθρα.

Αύριο στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν

ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ήρα, baby 1 & 2. Και οι: Ηρακλής, Ερμής και Ηνίοχος με καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας λόγω προετοιμασίας.

ΠΙΣΤΕΣ: Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15α), Περικλής (5),  Αίολος (4), Διηάνειρα (12) και baby 1 & 2.

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι ΒΑ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ -6C και -2C.

ΔΡΟΜΟΙ: Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο ΧΚΠ είναι ανοιχτοί αλλά χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΩΡΑΡΙΟ: Το ωράριο του ΧΚΠ θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που το τηλεφωνικό μας κέντρο δεν λειτουργεί λόγω βλάβης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΧΚΠ στο τηλέφωνο 6906891480 (αυστηρά 08:00-16:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin