4 Νοεμβρίου 2019

Βόλτες στην Αράχωβα για Παναγιώταρου , Νόβα και Irene Angelopoulos




Παναγιώταρου και Νόβα μαζί στην Αράχωβα [pics]
Η Τζούλια Νόβα και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο ισχυρή κάνουν τη φιλική τους σχέση, η οποία εκτυλίσσεται ως το πιο «καυτό» δίδυμο της χρονιάς







Και οι δύο ξανθιές καλλονές, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τόσο στο πρόσωπο όσο και στα κορμιά τους, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα επιβεβαιώνουν την πολύ καλή φιλική τους σχέση. Μετά το καλοκαίρι που το πέρασαν παρέα στη Μύκονο αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό στις παραλίες που απολάμβαναν το μπάνιο τους, αποφάσισαν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου να «παρελάσουν» στην Αράχωβα.



Ο φωτογραφικός φακός του zox.gr «συνέλαβε την πρώην παρουσιάστρια του «Τροχού της Τύχης» και την πρώην φιναλίστ του My Style Rocks να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα στενά της Αράχωβας. Μαζί τους ήταν και οι φίλοι τους που διακριτικά τις ακολουθούσαν.




=====================================




Irene Angelopoulos: φωτογραφίες από τη βόλτα της στην Αράχωβα
Θεωρείται το next big thing στον χώρο της μόδας.







Πολλοί Έλληνες σχεδιαστές έχουν κερδίσει το σεβασμό στον αδηφάγο κόσμο της μόδας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τόσο μέσα όσο και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Είναι πολλοί οι Έλληνες σχεδιαστές που έχουν κερδίσει την προσοχή και τον σεβασμό στην παγκόσμια βιομηχανία μόδας, σημειώνοντας επιτυχία εντός κι εκτός συνόρων.


Μία από αυτούς είναι και η Irene Angelopoulos, μία πολλά υποσχόμενη σχεδιάστρια που τραβά τα βλέμμετα τόσο με τις Prêt-a-porter deluxe δημιουργίες της όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η Irene Angelopoulos σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Business Innovation & Technology στο Sheffield του Λονδίνου, όμως η αγάπη της για τη μόδα ήταν πιο δυνατή και ικανή να την κάνει να δημιουργήσει το δικό της brand.


Πεποίθηση της Irene Angelopoulos είναι ότι αν έχεις ένα όνειρο τότε πρέπει να το κυνηγήσεις μέχρι τέλους, πρέπει να παλέψεις γι’ αυτό, να το προσπαθήσεις και να τολμήσεις όσο είσαι νέος. Motto στη ζωή της είναι: «Μη διαλέξεις ποτέ ένα δρόμο χωρίς εμπόδια, πιθανότατα δεν οδηγεί πουθενά». Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αράχωβα για να χαλαρώσει και να πάρει και καμία ιδέα για τη νέα της κολλεξιόν. Ο φακός του zox.gr την απαθανάτισε την ώρα που περπατούσε στην πόλη απολαμβάνοντας τον φθινοπωρινό ήλιο.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin