10 Νοεμβρίου 2019

Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στο κλειστό γήπεδο Διστόμου


                 









Τραγική είναι η  εικόνα που επικρατεί στο κλειστό γήπεδο Διστόμου.

                                         

Τόσο η κατάσταση  των αποδυτηρίων όσο και του δαπέδου (γλιστράει απίστευτα από την σκόνη) ελοχεύει σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς των αθλητών 

                                                   


Το συγκεκριμένο κλειστό , έχει δηλωθεί και ως έδρα ομάδας της Παραλίας και δυστυχώς η δυσφήμηση είναι μεγάλη που γίνεται για την περιοχή μας, όταν σε αυτό έρχονται οι αντίπαλοι της ομάδας για να δώσουν τους αγώνες τους.


                                                      

Μάλιστα σε πρόσφατο αγώνα οι  τουαλέτες δεν λειτουργούσαν, νερό δεν υπήρχε, το ταβάνι έσταζε και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σαν πίστα πατινάζ από την σκόνη, και το πιο τραγικό είναι ότι τα αποδυτήρια ήταν σοβαρή πηγή μόλυνσης.

 Σαν να έχουν να καθαριστούν πάνω από 5 - 10 χρόνια αν και παλιά ήταν  ένα γήπεδο στολίδι. 



                      

 Και το πιο μεγάλο κρίμα είναι το ότι σε αυτό το γήπεδο αγωνίζονται και ομάδες παίδων και νέων και τα παιδιά πραγματικά είναι δύσκολο να χαρούν το παιχνίδι υπό τέτοιες συνθήκες.

                                                  


Ωστόσο η νέα δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί και αναμένονται να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις. Ίδωμεν....

4 σχόλια:

  1. Με αφορμή τα όσα αναφέρονται στο παραπάνω δημοσίευμα, θα θέλαμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ψ.Λ. ΜΕΔΕΩΝ, να πάρουμε θέση και να δηλώσουμε:
    Οι παραπάνω εικόνες, απέχουν κατά πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα.
    Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, είχαμε αγώνα Βόλεϊ κατηγορίας Γυναικών, ως γηπεδούχοι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καθαρός, το πάτωμα στεγνό και οι σακούλες σκουπιδιών καινούριες και κρεμασμένες στις θέσεις τους. Οι τουαλέτες καθαρές, λειτουργικές, χωρίς βρύσες να στάζουν ή βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι τελευταίες επισκευές έγιναν πριν ένα μήνα προκειμένου το γήπεδο να μπορεί να φιλοξενήσει τους αγώνες μας στα φετινά πρωταθλήματα.
    Γενικά, οι εγκαταστάσεις, ήταν έτοιμες να φιλοξενήσουν, με αξιοπρέπεια τον αγώνα.
    Στα πλαίσια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας, κάθε σεζόν, επισκεπτόμαστε πολλά γήπεδα της περιοχής και όχι μόνο, μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας από το δικό μας και το σίγουρο είναι πως κανένα γήπεδο «μαζικής» άθλησης δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς σε τέλεια κατάσταση.
    Σίγουρα χρειάζονται αρκετές βελτιώσεις, πρόκειται άλλωστε για ένα παλαιό κτήριο με πολλούς καθημερινά χρήστες. Οφείλουμε όμως να παρατηρήσουμε ότι, η σημερινή δημοτική αρχή, δείχνει να αφουγκράζεται και να ανταποκρίνεται στις προτάσεις και τις παρατηρήσεις μας.
    Με τη σειρά μας, οι σύλλογοι κάθε είδους αλλά και όλοι οι αθλούμενοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο, οφείλουμε να σεβόμαστε το χώρο, δείχνοντας έτσι σεβασμό και στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας που μας το παραχωρεί.
    Με εκτίμηση.
    Το Δ.Σ. της Α.Ψ.Λ. ΜΕΔΕΩΝ.
    Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Π.Π .κάτοικος Διστόμου.14:59

      Καλησπέρα,
      Σχετικά με το προαναφερόμενο δημοσίευμα με το κλειστό του Διστόμου ,είναι το λιγότερο ανακριβές,,,προσωπικά αθλούμαι αρκετές ημέρες την εβδομάδα καθώς και αρκετοί Συνδημότες μας,το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επισκευασθεί οι νυπτήρες στα αποδυτήρια....υπάρχει συνεχής καθαριότητα κ.τ.λ.από την νέα Δημοτική Αρχή .!!
      Γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί,,,γιατί μας προσβάλλει σαν Δημότες!!!!

      12.11.2019
      Π.Π.





      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14:20

    Γεια σας.Γραφω αυτό μόνο και μόνο επειδή μιλάτε για το Χωριό μου στο οποίο έχω μεγαλώσει και έχω περάσει άπειρες ώρες στο κλειστό του Διστόμου...αν και λείπω για αρκετό καιρό μέσα στον χρόνο από το Δίστομο έχω μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικράτη και δεν έχει καμία σχέση στην προπαγάνδα που γράφετε και δείχνετε με τις φωτογραφίες που είναι καμία 10ρια χρόνια πίσω!!!Το κλειστό είναι προσεγμένο καθαρό με κόπο και χρήματα των ανθρώπων που πανε και γυμνάζονται καθημερινά!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια ζωή ασχολείστε με το Δίστομο και έχετε αυτή την κάψα για έχθρα με το Δίστομο δεν σας αφορά τι γίνετε σε ξένα χωράφια...εγώ πρωσοπικος σας γράφω και καλό θα ήταν να κάνουν και οι υπόλοιποι ...γιατί το μόνο που θέλετε είναι να ασχολούνται μαζί σας και με το blog σας και με τετεια αρθα γεμάτα λασπολογίες!!!Επειδη έχετε ένα blogaki δεν μπορεί να ανεβάζετε ότι θέλετε..ξαφνικά νοιάζεστε για τα παιδία που παίζουν στο κλειστό του Δίστομου...αυτό αφορά μόνο και μόνο τον εκάστοτε Δήμαρχο και πολίτες του Διστόμου και μόνο !!!Με δικούς τους κόπο καθαρίζουν προσέχουν να το έχουν στην καλύτερη μορφή το κλειστό που βρίσκετε εκεί για χρόνια !!!!Αν σας νοιάζει τόσο ελάτε να το καθαρίζουμε μαζί ...αλλά το μόνο που ξέρετε είναι να κάθεστε στα χωράφια σας η καλύτερα στις σπηλιές σας και να διαδίδετε λασπολογίες χωρίς καμία εικόνα...άπορα αν έχετε περάσει ποτέ απ έξω !!!Τα ειπα πολύ ήρεμα !!!ευχριστω πολύ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος08:56

    Η ομάδα γυμναστικής γυναικών δηλώνει πως η μόνη δημοτική αρχή που έχει κάνει παρεμβάσεις -  βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Διστόμου είναι η τωρινή. Συγκεκριμένα πριν ένα μήνα πραγματοποιήθηκαν επισκευές στα αποδυτήρια αλλά και στις τουαλέτες από υδραυλικό {υπήρχαν διαρροές),  ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις ομάδες του Συλλόγου Μεδεώνα αλλά και τις φιλοξενούμενες.

          Το παραπάνω δημοσίευμα του παρόντος blog είναι τουλάχιστον ανακριβές και αναληθές. Οφείλει να προσέχει αυτά που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί προσβάλλει τόσο εμάς και τους υπόλοιπους συνασκούμενους-συνδημότες μας που χρησιμοποιούν τον χώρο , όσο και την νυν δημοτική αρχή η οποία έχει δείξει το ενδιαφέρον της από την στιγμή που ανέλαβε, ώστε το κλειστό γυμναστήριο Διστόμου να είναι λειτουργικό παρά τα προβλήματα λόγω παλαιότητας που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin