12 Ιουλίου 2018

Δίστομο : Πήγε για αγριογούρουνα και συνελήφθη . Ποια η μέριμνα του κράτους για τις ζημιές των αγριογούρουνων ;

Σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της αστυνομίας  , συνελήφθη κυνηγός επειδή είχε σκοτώσει 2 αγριογούρουνα σε απαγορευμένη χρονική περίοδο. Τι γίνεται όμως όταν τα αγριογούρουνα με την διέλευση τους σε κεντρικούς δρόμους, έχουν σκοτώσει πολύ κόσμο και έχουν προκαλέσει χιλιάδες τροχαία ατυχήματα ; Ποια είναι η μέριμνα του κράτους για τους ανυποψίαστους οδηγούς και συνεπιβαίνοντες αυτοκινήτων ; Τι γίνεται όταν τα αγριογούρουνα  έχουν καταστρέψει χιλιάδες καλλιέργειες ; 

Συνελήφθη στο Δίστομο Βοιωτίας,για παράνομο κυνήγι
Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της 07-07-2018, σε αγροτική περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί θύρας.

Ειδικότερα, ο
56χρονος κατελήφθη να έχει θηρεύσει, νυχτερινές ώρες, εκτός κυνηγετικής περιόδου, δύο αγριόχοιρους, για τους οποίους παραγγέλθηκε η κτηνιατρική τους εξέταση, από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Επιπλέον κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς τρία κυνηγετικά όπλα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Blog Widget by LinkWithin