27 Ιουλίου 2018

Ποια τράπεζα περιορίζει την λειτουργία της στην Αράχωβα ;Μετά από πολλά χρόνια συνεχής παρουσίας της , στην Αράχωβα, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων και των επισκεπτών ,ένα υποκατάστημα  από τις 3 συστημικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Αράχωβα, περιορίζει την λειτουργία του , σε 2 εργάσιμες ημέρες την εβδομάδα, σε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΕΜΠΤΗ.

Ο λόγος για την
ALPHA BANK , που σε λίγες ημέρες θα κατεβάσει ρολά για τις 3 ημέρες της εβδομάδας. Βέβαια , με τα δεδομένα της ηλεκτρονικής εποχής και με την ύπαρξη και άλλων 2 καταστημάτων από άλλες 2 συστημικές τράπεζες , ο περιορισμός λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος, δεν αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιες δυσλειτουργίες στην τοπική κοινωνία.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές , η χρήση των ΑΤΜ , η μη χορήγηση δανείων  και μπλοκ επιταγών και άλλοι παράγοντες , είναι μερικοί από τους λόγους, που καθημερινά   η επισκεψιμότητα στις τράπεζες όλο και μειώνεται.

Όσον αφορά τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κατάστημα αυτό , αναμένεται να απορροφηθούν από άλλα γειτονικά καταστήματα της ίδιας τράπεζας. 
Blog Widget by LinkWithin