28 Σεπτεμβρίου 2017

Παράπονα για την πορεία των έργων στο γήπεδο ΔΙΣΤΟΜΟΥ. Ποιες απαντήσεις όμως υπάρχουν ;

                 

Διαδικτυακά παράπονα εκφράστηκαν από τον πρώην αντιδήμαρχο Διστόμου, κο ΖΗΣΗ , για την έκβαση των έργων  στο γήπεδο ΔΙΣΤΟΜΟΥ. Μάλιστα παραθέτει και τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από το γήπεδο αναφέροντας μάλιστα ότι τα έργα ξεκίνησαν από την διοίκηση ...αλλά και πάλι σταμάτησαν ...

              



                        


To e-hani έπειτα από αναζήτηση του θέματος, συνέλεξε τις εξής πληροφορίες , τις οποίες και παραθέτει :


Για την έναρξη των έργων για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ΔΙΣΤΟΜΟΥ , προκειμένου ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ,
να μην χρειάζεται να ξενιτεύεται σε όμορες περιοχές, απαιτούνται αρκετές εγκρίσεις από κρατικούς φορείς. Οι εγκρίσεις αυτές έπειτα από συνεχόμενες παρεμβάσεις του Δημάρχου, του αρμόδιου αντιδημάρχου και της τεχνικής υπηρεσίας , δόθηκαν έστω και την τελευταία στιγμή και όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις έχουν δρομολογηθεί. Πράγματι υπήρχε μια καθυστέρηση, η οποία όμως οφείλεται καθαρά σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. Οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά , με διαφόρους τρόπους και πρακτικές προς αποφυγή εμπλοκών με την κρατική μηχανή . 

Το στήσιμο των κερκίδων αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Όλα αναμένεται να ταχτοποιηθούν έστω και αν η ομάδα του ΔΙΣΤΟΜΟΥ , χρειαστεί να δώσει τον πρώτο αγώνα εντός έδρας στο γήπεδο της ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Εδώ να τονιστεί , ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία της διοίκησης  της ομάδας του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ  με την δημοτική αρχή και όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες , εκτυλίσσονται  με ταχείς ρυθμούς.

Άμεσα, αναμένεται να έρθει το ειδικό κοντέινερ για να στεγαστεί το ιατρείο, έχει δρομολογηθεί η συντήρηση του χλοοτάπητα καθώς και η αναμενόμενη  προσθήκη των εξεδρών , οι οποίες θα προσθέσουν 350 νέες θέσεις για τους θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin