14 Σεπτεμβρίου 2017

Καταγγελία συμβούλου του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. προς το ελεγκτικό συνέδριο.


           


          
Το φως της δημοσιότητας είδαν πρόσφατα τα έγγραφα με τα οποία ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δ.Α.Α. κος Ζήσης,καταγγέλλει με επίσημη αναφορά προς το ελεγκτικό συμβούλιο της περιφέρειας μας,  τις αδιαφανείς χρήσεις των χρημάτων που εισρέουν στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α. από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Με βάση έγγραφα που υπάρχουν από το γραφείο εσόδων του Δήμου, τα χρήματα που έχουν εισρεύσει στα ταμεία του ΔΗΜΟΥ, υπολογίζονται στο 1.400.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα έπρεπε με βάσει τα υποστηριζόμενα από το μέλος της ανεξάρτητης παράταξης, να υπάρχουν σε συγκεκριμένο κωδικό και με αυτό το ποσό να επιχορηγούνται έργα συντήρησης και ανάπλασης περιοχών του ΔΙΣΤΟΜΟΥ και ΣΤΕΙΡΙΟΥ κατά κύριο λόγω, ως ποσά που όπως αναφέρει ο νόμος, θα πρέπει να επιστρέφονται στην τοπική κοινωνία ως ανταποδοτικά έργα.

Ταυτόχρονα, ο κος Ζήσης , έχει κάνει και αναφορά στον εισαγγελέα αλλά και στο Υπουργείο εσωτερικών.

Ερώτηση στον Δήμο Δ.Α.Α. , είχαν κάνει με επίσημο έγγραφο όλα τα μέλη της ανεξάρτητης παράταξης αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν απάντηση δεν πήραν ποτέ.







Τα χρήματα όμως αυτά, με βάσει τους συντασσόμενους προϋπολογισμούς, δεν υπάρχουν στον συγκεκριμένο κωδικό ο οποίος δηλώνει ότι προέρχονται από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά αφήνουν να εννοηθεί  είτε ότι τοποθετούνται υπέρ όλου του ΔΗΜΟΥ και όχι κατά αποκλειστικότητα για τις περιοχές του ΔΙΣΤΟΜΟΥ και ΣΤΕΙΡΙΟΥ , είτε ότι με τα χρήματα αυτά κάτι περίεργο συμβαίνει.
Για αυτούς τους λόγους
απέστειλε έγγραφο προς τις ελεγκτικές υπηρεσίες και αναμένεται να γίνει εκτενής έλεγχος , από την έναρξη εισροής αυτών των χρημάτων και που χρονολογείται τουλάχιστον από το 2011 έως σήμερα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος05:52

    Τώρα το πηρε είδηση ο Ζησης... μακάριοι οι κοιμωντες

    Επίσης : οι 4 ανεξάρτητοι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δ.Α.Α. κος Ζήσης, κος Μπέλλος, κος Οικονόμου και κος Καστρίτης, καταγγέλλουν με επίσημη αναφορά προς το ελεγκτικό συμβούλιο της περιφέρειας μας... που το είδες γραμμένο στην καταγγελία συντάκτη του κειμένου με το βαρύγδουπο τίτλο, "Καταγγελία συμβούλων του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. προς το ελεγκτικό συνέδριο" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16:15

    Εσυ που το ηξερες πιο νωρις τι εκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος00:24

    Έχει ένα κενό μνήμης όταν σαν αντιδήμαρχος ΠΛΗΡΩΝΌΤΑΝ τώρα τα θυμήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin