26 Σεπτεμβρίου 2017

Απάντηση του προέδρου εργαζομένων του ΚΤΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ προς τον πρόεδρο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΕΝΩΣΗ"




Λιβαδειά  26/9/2017


ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟΝ  «ΔΗΘΕΝ»  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΗΛΙΑ


ΔΕΝ δέχομαι κριτική από συνδικαλιστές που στον χώρο εργασίας, οι συνάδελφοι τους αποκαλούν « εργοδοτικούς»! Αυτή είναι η διαφορά μας.
Και φυσικά δεν έχουν καθόλου άδικο, διότι το 2012 κ. Ευθυμίου, υπέγραψες μειώσεις 10 εκατομμύρια το χρόνο για τους εργαζόμενους στο Αλουμίνιο της Ελλάδας.
Αντίθετα με εσένα λοιπόν το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Επαρχίας Λιβαδειάς, δεν υπογράψαμε μειώσεις μισθών, παρά τις απειλές ακόμα και για κλείσιμο της επιχείρησης. Εγώ πάλεψα και παλεύω για τα συμφέροντα των εργαζομένων ,ενώ ΕΣΥ έχεις υποταχθεί στα συμφέροντα του κ. Μυτιληναίου. Αυτή είναι η πολύ βασική διαφορά μας κ. Ευθυμίου.
Με εσένα οι συνάδελφοί σου στην Ηλεκτρόλυση, σε αντίξοες συνθήκες δουλειάς από 37,5 ώρες εργασίας πήγαν σε 40 ώρες την εβδομάδα. Και οι νέοι εργαζόμενοι από 1000€, στα 820€ τον μήνα.
Αυτός είσαι και γι αυτό καμία κριτική εναντίον μου όσο καλό-ραμμένη και αν είναι, δεν μπορεί να με πλήξει. Η προσωπικότητα και η ιστορία μου, είναι ασπίδα στην επίθεση που ύφανες με τους ομοίους σου, εναντίον μου.


ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΤΕΛ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Υ.Γ.:


Όσο  για την παρουσία σου στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς από τα14 Διοικητικά Συμβούλια ήσουν παρών μόνο στα 7. Αυτό είναι το ενδιαφέρον σου για τους εργαζόμενους. Σίγουρα είσαι σε καλύτερη μοίρα βέβαια από τον κ. Σωπασουδάκη, που δεν έχει παρευρεθεί σε 9 από τα 14 Διοικητικά Συμβούλια και βάσει του Καταστατικού του Εργατικού Κέντρου, θα έπρεπε να έχει ήδη διαγραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin