10 Αυγούστου 2017

Κανείς Διστομίτης σύμβουλος δεν στήριξε το δίκαιο αίτημα του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ στο χθεσινό Δ.Σ.





Κατά την διάρκεια της χθεσινής ιδιόρρυθμης  συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. ,μεταξύ των πολλών ευτράπελων που διακωμώδησαν την υποτιθέμενη συνεδρίαση, η οποία άρχισε με δυόμιση ώρες καθυστέρηση ( αγωνιωδώς προσπαθούσαν να βρουν συμβούλους για να υπάρχει η απαραίτητη πλειοψηφία, οι οποίοι  σύμβουλοι , εδώ να σημειωθεί ότι βρίσκονταν άπαντες στον ΔΗΜΟ και όχι σε διακοπές) αίσθηση προκάλεσε ότι κανείς Διστομίτης σύμβουλος , πλην του Αντιδημάρχου κου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (που πολλοί του επισυνάπτουν ότι είναι μόνο για την ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ), δεν υποστήριξε το αίτημα του ΑΜΡΥΣΣΕΑ , δηλαδή της ποδοσφαιρικής  ομάδας του χωριού τους, που φέτος θα αγωνίζεται
 στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ, για ενοικίαση ενός διπλανού οικοπέδου για την τοποθέτηση εξεδρών, κάτι που είναι υποχρεωτικό.
Στην εν λόγω διαδικασία, (που θεωρείται μια από τις μαύρες μέρες για τον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α., λόγω  της τραγελαφικής κατάστασης που επικράτησε), η παράταξη του κου ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ, απουσίαζε ολόκληρη, μιας και δεν είναι σύμφωνη με την διεξαγωγή καμίας εκδήλωσης , όπως ρητά το έχει αναφέρει   πολλάκις φορές κατά το παρελθόν.
Ο κα ΦΟΥΝΤΑ , που παραβρέθηκε στην "συνεδρίαση" , δήλωσε παρούσα , για τον πολύ σοβαρό λόγο που έχει να κάνει με το μέγεθος του ενοικίου που ζητά ο ενοικιαστής για την παραχώρηση του οικοπέδου, στο οποίο θα τοποθετηθούν οι εξέδρες. Ο ενοικιαστής , ζητά 400-500 ευρώ τον μήνα  και για τον δεύτερο χρόνο ζητά 1000 ευρώ τον μήνα, όταν κεντρικό εστιατόριο στο ΔΙΣΤΟΜΟ , πληρώνει 400 ευρώ τον μήνα.

Το θέμα τελικά θα τεθεί υπό διαπραγμάτευση , αφού πρωτίστως  απεφασίσθει ότι εγκρίθηκε από όλους τους εναπομείναντες συμβούλους , που δεν προέρχονταν ΚΑΝΕΙΣ  από το ΔΙΣΤΟΜΟ,  ένα σχετικό κονδύλι για την ομάδα του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ που θα  τον βοηθήσει και σε αυτό το θέμα.

Τελικά , ότι συζητήθηκε κατά την χθεσινή ημέρα, έγινε κάτω από την πίεση των παρευρισκόμενων μελών πολλών συλλόγων που διοργανώνουν αυτό το χρονικό διάστημα τις διάφορες εκδηλώσεις τους. Ακόμα και ο πρόεδρος του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ έδωσε το παρών και εξήγησε τα τεκταινόμενα αλλά ευτυχώς βρέθηκαν  οι σύμβουλοι των υπολοίπων περιοχών του ΔΗΜΟΥ για να σώσουν την συμμετοχή της ομάδας στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ,αφού την Δευτέρα πρέπει να στείλει την σχετική αίτηση.

Και βέβαια και η συζήτηση των υπολοίπων πολιτιστικών θεμάτων, δεν ήταν εύρυθμη αλλά τελικά , όπως προαναφέραμε , κάτω από την ασφυκτική παρουσία των μελών των Συλλόγων, τα θέματα διευθετήθηκαν.


Τέλος , διάφορες φωνές , αναφέρουν ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , συντονισμένη προσπάθεια, για πλήρη απαξίωση της διοικούσας αρχής του ΔΗΜΟΥ , έτσι ώστε να χρεωθεί αυτή τις πιθανές δυσλειτουργίες τόσο σε κάποιες εκδηλώσεις όσο και σε άλλα θέματα. Το μόνο που δεν σκέφθηκαν όμως , αυτοί οι κύριοι είναι ότι τίποτε δεν μένει κρυφό και ευτυχώς  υπάρχει και το διαδίκτυο , που το διαβάζουν άπαντες και που αναφέρει ονομαστικά τους απόντες της χθεσινής όπως προαναφέραμε "υποτιθέμενης συνεδρίασης". 
Μπορεί πολλοί να καταλογίσουν πολλές ευθύνες στην διοικούσα αρχή αλλά όταν σε μια περιοχή όπως είναι ο ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α., τα μέλη του Δ.Σ. δεν βοηθούν ώστε αυτός ο ΔΗΜΟΣ να εξελιχθεί και να ανοικοδομηθεί αλλά και να προβληθεί, δυστυχώς ΚΥΡΙΟΙ ΕΊΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ) ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ. 

Ο ΛΑΟΣ  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΌΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ  ΑΠΟΨΕΙΣ. 




Υ.Γ.   Τα υπόλοιπα τα αφήνω για τον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"...




Έπειτα από τηλεφωνική παρέμβαση του Κου ΖΑΚΚΑ, μου  επισημανθεί ότι ο λόγος αποχώρησης του , ήταν ότι  δεν θα ήθελε να πάρει αποφάσεις σαν ενδέκατο μέλος αυτής της συνεδρίασης(για να υπήρχε πλειοψηφία και να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση , χρειάζονται 11 παρόντες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin