1 Αυγούστου 2017

Καταγγελία για την χθεσινή φωτιά σε περιοχή της ΑΡΑΧΩΒΑΣ. Φωτό και βίντεο από την φωτιά.




Η  επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λιβαδειάς και Άμφισσας καθώς και των  2 Ούνιμουκ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας με Αραχωβίτες οδηγούς, κατάφεραν  μετά από ολονύχτια προσπάθεια , να περιορίσουν την φωτιά μόνο στον στάβλο από τον οποίο ξεκίνησε η φωτιά και που δυστυχώς κάηκε ολοσχερώς.




 Ο στάβλος, που βρίσκεται σε περιοχή κάτω από το τούνελ της ΑΡΑΧΩΒΑΣ, για άγνωστη αιτία , δεν σώθηκε και ευτυχώς δεν υπήρχαν μέσα ζώα μιας και την καλοκαιρινή περίοδο ο ιδιοκτήτης του, τα είχε μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Η φωτιά δεν εξαπλώθηκε παρόλο την ένταση των ανέμων .

Βεβαίως παρά την επέμβαση των δυνάμεων , λίγο έλειψε η φωτιά να εξαπλωθεί λόγω της καθυστέρησης έλευσης  των δυνάμεων πυροπροστασίας για τον βασικό και μοναδικό λόγο , που οφείλετε στον ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ στις περιοχές της ΑΡΑΧΩΒΑΣ.






Εδώ να σημειώσουμε ότι με δική τους πρωτοβουλία επενέβησαν τα Ούνιμουκ της πολιτικής προστασίας και απεσόβησαν τα χειρότερα μιας και η έλευση των πυροσβεστικών οχημάτων ήταν αρκετά δύσκολη στους κακοτράχαλους  αυτούς  δρόμους μιας και το αγροτικό οδικό  δίκτυο έχει δεκαετίες να συντηρηθεί και που είναι ευθύνη του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α.


Ελπίζουμε έστω και σε αυτήν την ύστατη ώρα , να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. και να συντηρηθούν όσοι  δρόμοι γίνεται αυτήν την ώρα να διορθωθούν, προτού έχουμε μοιραία αποτελέσματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin