6 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΣΑΠ.. Συνέντευξη κ Λέντα .


Παρνασσός: Για το… repeat


Την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Λέντα ξεκίνησε και ο πρωταθλητής Παρνασσός. Στην Αράχωβα αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ με τις μεταγραφικές κινήσεις εν τούτοις υπάρχει ανάλογη και διάχυτη αισιοδοξία για μια πορεία όπως η περσινή.

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δυο μεταγραφές (Ιωάννου, Γάτσος) ενώ έχει διατηρήσει το σύνολο του περσινού κορμού που πήρε το πρωτάθλημα.

Η επικέντρωση τώρα στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα γίνει περισσότερο στον επιθετικό τομέα αφού θα πρέπει να αναζητηθεί και ο αντικαταστάτης του Ανδρέα Καλλέργη.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν: Δημητράς, Καρβούνης, Κουρελής, Τσώνης, Διβόλης, Γκαλαμέλος Λ., Κουκούτσης, Λύτρας, Μανώλης, Βλάχος, Όλντασης, Γούλας, Ιωάννου, Γάτσος, Γκαλαμέλος Κ., Λίκα, Αντωνίου.

Γυμναστής είναι ο Γιώργος ΚεφαλάςΒαγγέλης Λέντας:«Γύρισα στην ομάδα στην οποία και ξεκίνησα ως προπονητής. Αυτό με

 

χαροποιεί ιδιαίτερα και ελπίζω με τις ανάλογες προσθήκες που χρειαζόμαστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει ο κορμός και με τη βοήθεια των νέων παικτών θα είμαστε το ίδιο δυνατοί με την περσινή χρονιά. Πάντα οι στόχοι της κάθε ομάδς εξαρτώνται από το αγωνιστικό υλικό που υπάρχει. Οπότε και οι δικοί μας στόχοι είναι προκαθορισμένοι. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και να γίνει ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα». 

Τα φιλικά του Παρνασσού:

10/8 Φωκικός εκτός

14/8 Λεβαδειακός Κ-20 εκτός

23/8 Άρης Αγ. Κων/νου εντός

27/8 Κηφισσός εντός

31/8 Κόκκινο εκτός


πηγη : http://stereasports.com/?p=27605
Blog Widget by LinkWithin