26 Απριλίου 2014

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για την Ελπίδα...

Ρεπορτάζ από το http://cyclades24.gr

Ο θάνατος της άτυχης 30χρονης στην Αντίπαρο έχει συγκλονίσει και την Σύρο. Μια κοπέλα που πάντα διέκρινες το χαμόγελο στα χείλη της. Είχε μεγαλώσει στα Άσπρα Σπίτια-Παραλίας Διστόμου ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν συστηματικά στην Σύρο, καθώς η αγάπη της για το νησί ήταν μεγάλη.

Για αρκετά χρόνια εργάζονταν και περνούσε ωραίες στιγμές εδώ, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους.Η Σύρος για εκείνη ήταν το 2ο της σπίτι.Στο προσωπικό της προφίλ στο facebook (σ.σ. έκλεισε πλέον ο λογαριασμός της) μέχρι και χθες αναρτούσε τις όμορφες στιγμές από τις αποδράσεις της σε διάφορα μέρη του κόσμου με το ιστιοφόρο της.

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, γεμάτο συμπτώσεις που προκαλούν συγκίνηση σε όσους την γνώριζαν, καθώς η Ελπίδα ήταν η κοπέλα ενός νεαρού συμπολίτη μας(Γιώργος Π.) που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο πριν περίπου 5 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελπίδα έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε σε απότομη στροφή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε πέτρες και να χτυπήσει στο κεφάλι, μη φορώντας κράνος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Τη νεαρή κοπέλα βρήκαν γύρω στις 6:30 το πρωί διερχόμενοι οδηγοί στην οδό Χώρας Αντιπάρου - Αγίου Γεωργίου, στις 24/4 επόμενη μέρα της εορτής του Αγίου Γεωργίου. Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το  Σάββατο 26 Απριλίου, στις 12.30.(Γ΄ Νεκροταφείο: Αθήνα - Νίκαια, Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη & οδός Πέτρου Ράλλη).

Το Cyclades24 εύχεται κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της



Καλό ταξίδι Ελπιδάκι...

Η αρχική μας ανάρτηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin