2 Νοεμβρίου 2018

Όλες οι αλλαγές στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ μετά τις κρίσεις στην αστυνομία.


Βοιωτός στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας. Όλες οι αλλαγές


Ο Μιχάλης Τσάτσης είναι ο νέος διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Ο κύριος Τσάτσης είναι ιδιαίτερα γνωστός ,έχοντας διατελέσει 3 χρόνια διευθυντής στην διεύθυνση αστυνομίας Βοιωτίας , όντας ο μακροβιοτερος διευθυντής  αυτής, και τώρα πάει στη Λαμία από την Λιβαδειά 

Στενοί του συνεργάτες εκτελώντας χρέη υποδιευθυντή θα είναι ο Δημήτρης Φούρλας που υπηρετούσε ως υποδιευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας και ο Χρήστος Μουτσώκος, μέχρι πρότινος διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Και οι δύο προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Ο Γιώργος Τσαμαδιας παραμένει στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και μετακινείται στο επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ως υποδιευθυντής,



 όπου διευθυντής είναι μετά την προαγωγή του ο Αστέριος Μαντζιώκας στην θέση του κου Πουρσανίδη , που κρίθηκε διατηρητέος στο βαθμό του, αλλά πήρε μετάθεση στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.


Νέος Aστυνομικός Διευθυντής στην Βοιωτία είναι πλέον ο Νίκος Τρικαλίτης που υπηρετούσε στην Θήβα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας διευθυντής είναι ο Απόστολος Κουφός και στη Φωκίδα ο Παναγιώτης Κατσάμπας.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή με τον Ιωάννη Νικοπολίδη να παραμένει στη θέση του διευθυντή.

https://tvstar.gr/fthiotida-articles/101025-kriseis-tous-astynomikoys-ypodiefthyntes-poies-oi-allages-sti-fthiotida

Blog Widget by LinkWithin