30 Νοεμβρίου 2018

3 νέες προσλήψεις στον ΔΗΜΟ Δ.Α.Α.


Μεταξύ άλλων διαβάζουμε τα εξής :




1. Προσλαμβάνουμε την ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του Νικολάου ως ειδική Συνεργάτιδα για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σε θέματα σε θέματα Πολιτισμού: Σχεδιασμός πολιτικών, προγραμμάτων στον τομέα πολιτισμού για την προστασία του τοπικού πολιτισμού, την προβολή των πολιτιστικών αγαθών και πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο, όπου περιλαμβάνονται πολιτικές, προγράμματα και δράσεις όπως: την διοργάνωση και εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων την προστασία μουσείων, μνημείων καθώς και αρχαιολογικών και, ιστορικών χώρων της περιοχής, την προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, την προώθηση της ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού



2.  Προσλαμβάνουμε τον ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ του Νικολάου ως ειδικό Συνεργάτη για την
επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας : Σχεδιασμός επικοινωνιακής πολιτικής για την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου, προώθηση εφαρμογής προγραμμάτων και ενεργειών για την υλοποίηση της επικοινωνιακής πολιτικής.

3.  Προσλαμβάνουμε την ΚΑΛΥΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ιωάννη ως ειδική Συνεργάτιδα για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σε θέματα οικονομίας, προγραμματισμού, ανάπτυξης και οργάνωσης: Την μελέτη, τον σχεδιασμό την εισήγηση και την εφαρμογή προγραμμάτων οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής του Δήμου, με την αξιοποίηση των τοπικών φυσικών πόρων, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και την δημιουργία και διαχείριση υποδομών στήριξης της τοπικής οικονομίας.
Blog Widget by LinkWithin