14 Οκτωβρίου 2018

«Κόλλησε» στο 0-0 ο Αμβρυσσέας με «εχθρική» διαιτησία. «Καλπάζουν» Παρνασσός, Ένωση.





Παρνασσός και Ένωση πήραν το προβάδισμα στην βαθμολογία. Η ομάδα της Αράχωβας και η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ στο ντέρμπι Ολυμπιάδα και Κιθαιρώνας μοιράστηκαν τους βαθμούς. Από κοντά και η Α.Ε.Ο. που πέρασε και από τον Υψηλάντη. Εντυπωσίασαν Κεραυνός και Κυπάρισσος με τις εκτός έδρας νίκες

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

4η αγωνιστική

Ολυμπιάδα – Κιθαιρώνας 1-1

Αρματηλάτης – Κόκκινο 2-2

Υψηλάντης – Ορχομενός 0-4

Ένωση – Παναλίαρτος 2-1

Δήλεσι – Κυπάρισσος 0-1

Θήβα – Πλαταιές 2-0

Παρνασσός – Μαυρομμάτι 2-0

Απόλλων – Κεραυνός 1-4

Η βαθμολογία

(σε 4 αγώνες)

Παρνασσός—————7-1———–12

——————————————————

Ένωση———————8-3———–12

Ορχομενός—————13-3———-10

Κιθαιρώνας————–11-4———–10

Κεραυνός—————–8-5————-9

——————————————————-

Ολυμπιάδα—————7-3————-7

Θήβα———————–8-7———–6

Παναλίαρτος————-6-5————-6

Κυπάρισσος————–4-8————4

Δήλεσι———————2-4————4

Κόκκινο——————–5-7————-3

——————————————————-

Απόλλων——————4-8————3

Υψηλάντης—————-4-13————-3

Αρματηλάτης————-6-10————1

Μαυρομμάτι————–0-6————1

——————————————————–

Πλαταιές——————-0-6————-0

5η αγωνιστική

Κεραυνός – Ένωση

Μαυρομμάτι – Θήβα

Υψηλάντης – Δήλεσι

Κιθαιρώνας – Παρνασσός

Κόκκινο – Απόλλων

Πλαταιές – Παναλίαρτος

Ορχομενός – Ολυμπιάδα

Κυπάρισσος – Αρματηλάτης






Στο γήπεδο της Δαύλειας η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στον πολύ καλό Παναλίαρτο με σκορ 2-1 και φιγουράρει μαζί με τον Παρνασσό Αράχωβας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ σημείωσαν ο Λεοντίου στο πρώτο ημίχρονο και ο Καλιώρας στο δεύτερο για την Ενώση ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αλίαρτος από φάουλ εκτέλεση έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κόλλια.




























==========================================================




Στο 0-0 «κόλλησε» ο Αμβρυσσέας με τον Α.Ο.Κ. Ζακύνθου στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας στον Άγιο Σπυρίδωνα την Κυριακή το μεσημέρι.

Η ομάδα του Διστόμου έμεινε χωρίς νίκη με συγκομιδή δυο βαθμών μέχρι στιγμής.

Αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης ο διαιτητής Ντάουλας με μια ανεξήγητη «εχθρική» διαιτησία σε βάρος των γηπεδούχων. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 31* όταν ο Δήμου μέσα στην περιοχή ανατράπηκε χωρίς ο κ. Ντάουλας να δώσει τηνπαράβαση.

Στο αγωνιστικό κκομμάτι τώρα μπορεί ο Αμβρυσσέας να ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά ήταν ανούσιος μη μπορώντας να βρει επιθετικές λύσεις απέναντι σε μια πολύ καλή οργανωμένη άμυνα. Η ομάδα του Διστόμου ατύχησε και στο ξεκίνημα όταν στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Όλα (ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ) και αντικαταστάθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πολύ καλό ξεκίνημα με το δοκάρι του Κουρέλλα μόλις στο 2* και την χαμένη ευκαιρία στην συνέχεια της φάσης από τον Μεζίνι. Μέχρι το πρώτο μισάωρο θα λέγαμε πως έλεγχαν το ματς.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η καλή στιγμή για τον Αμβρυσσέα ήρθε στο 10* όταν ο Αντωνίου εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με τους δυο τεχνικούς να προσπαθούν στην ποδοσφαιρική σκακιέρα να κάνουν ματ ο ένας στον άλλον! Οι δυο ομάδες στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης δεν έδειξαν κάτι το αξιοσημείωτο. Παιχνίδι κέντρου, δυνατές μονομαχίες αλλά επί της ουσίας από το ξεκίνημα του Β’ μέρους έως το 55΄, τίποτα το ιδιαίτερο

Οι νησιώτες και πάλι με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κρατούσαν τους επιθετικούς του Αμβρυσσέα μακριά από τον Δρακόπουλο ο οποίος καθάριζε όλες τις ψηλές σέντρες και μπαλιές που γινόταν σε ένα ματς μέτριο ποιοτικά χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Το ματς συνεχίστηκε έως το 70΄ με τους δυο μονομάχους να προσπαθούν να βρουν λύσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Από το 80′ και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στην περιοχή της Ζακυνθινής ομάδας, δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί παρ’ ότι πίεσαν τους φιλοξενούμενους.

Απαράδεκτη η διαιτησία του Ντάουλα…

Αμβρυσσέας (Αντώνης Δρακόπουλος): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Καραλής, Τέλλος, Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης, Μανιδάκης, Σένκα (88* Στάρις), Φωτόπουλος (73* Τοπάλι), Δήμου, Αντωνίου (89* Βλάχος).

Α.Ο.Κ. Ζάκυνθος (Νόλης): Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Δημουλάς, Πέττας, Μιχαηλίδης (80΄ Μαρίνος), Κουρέλλας (90+3 Μαρούδας), Κάρδαρης (90+1 Κορφιάτης), Μεζίνι (83΄ Δρόσος). Π
http://www.stereasports.gr/?p=47527

Blog Widget by LinkWithin