Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Αράχωβα : Νέο επικίνδυνο φαινόμενο σε πλήρη εξέλιξη

18  μήνες έχουν περάσει από την ανάδειξη του θέματος  με το  επικίνδυνο γεωλογικό φαινόμενο, το οποίο ακόμη και σήμερα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , στην έξοδο της Αράχωβας προς τους Δελφούς και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν επιληφθεί του προβλήματος αν και προσωπικά μου έχει ανακοινωθεί ότι το θέμα θα επιλυθεί και μάλιστα συντόμως. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ )

φωτό από Gianni Raptis


Σαν να μην έφτανε αυτό το σοβαρό θέμα , σήμερα ήρθαν στην δημοσιότητα από συγκεκριμένο άτομο, φωτογραφίες που στην κυριολεξία προκαλούν ανατριχίλα αλλά και τρόμο για την στατικότητα κεντρικής γέφυρας που βρίσκεται στον κεντρικό άξονα και πιο συγκεκριμένα , στο 29ο χλμ Λιβαδειάς -Αράχωβας, στην θέση "ΤΟΥΜΠΡΗ".
Η  συγκεκριμένη φωτογραφία που αναρτήθηκε, οφείλω να ομολογήσω ότι προκαλεί σοκ για την κατάσταση της γέφυρας που σύμφωνα με πληροφορίες , έχει κατασκευαστεί το 1969.
Αύριο κιόλας, σύμφωνα με πληροφορίες , σε πρώτη φάση , κλιμάκιο του Δήμου , θα επισκεφθεί το εν λόγω σημείο για να εκτιμήσει την επικίνδυνη κατάσταση και για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με ταχείς ρυθμούς(ελπίζουμε όχι σαν τους ρυθμούς του άλλου προβλήματος).

Το θέμα θα το παρακολουθώ και θα σας ενημερώνω για τις όποιες εξελίξεις.

Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin