Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Ο ασυνείδητος φονιάς ξαναχτύπησε
Μια δυσάρεστη κατάσταση, έζησαν πολλοί κάτοικοι σήμερα, στην περιοχή μας, βλέποντας να κείτονται  νεκρά από μαζική δηλητηρίαση , πολλά αδέσποτα ζωάκια.
Στις 26 Μαρτίου όταν είχα επισημάνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα που χρήζουν ιατρικής φροντίδας, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) , είχα επισημάνει και 2 τρόπους με τους οποίους λύθηκε το θέμα σε άλλες περιοχές. 
Κατόπιν ενημέρωσης μου, εκείνες τις ημέρες και ο Δήμος αλλά και το Α.Τ. Αράχωβας, προέβησαν σε απαραίτητες αρχικές ενέργειες, ώστε το θέμα να προσπαθεί να επιλυθεί. 
Πράγματι το θέμα είχε μπει για το  σημερινό Δ.Σ. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ).
Επιπλέον είχα ανεβάσει και μια ακόμη  προτεινόμενη δράση που πραγματοποιήθηκε σε μια άλλη περιοχή. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΔΩ).
Δυστυχώς όμως ο γνωστός -άγνωστος, ξαναχτύπησε για πολλοστή φορά στην περιοχή μας, με τον γνωστό αποτρόπαιο τρόπο. 
Για το σημερινό γεγονός σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Αράχωβας και κατατέθηκε και μήνυση κατ αγνώστων  από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Τυπικές διαδικασίες , οι οποίες όμως δεν φέρνουν αποτέλεσμα , τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Εντύπωση προκαλεί και η πληροφορία , με το συγκεκριμένο βανάκι που φωτογράφιζε πρωί-πρωί το θλιβερό συμβάν.
Το κακό όμως έγινε όπως και στο παρελθόν έχει επαναληφθεί αρκετές φορές. 
Μήπως τελικά σήμερα υπό το βάρος των εξελίξεων και καθότι το θέμα είναι στο σημερινό Δ.Σ. , πρέπει να παρθεί επιτέλους μια σοβαρή και συγκεκριμένη απόφαση με την οποία θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος μηχανισμός που θα δρα άμεσα , όταν γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη αδέσποτων ζώων ;

Εδώ να τονίσουμε ότι δεν επιδιώκουμε μια γραφειοκρατική δράση, αποτελούμενη από μια επιτροπή όπως και στο παρελθόν είχε συσταθεί και μάλιστα πενταμελής κατά την οποία , τις δράσεις της, δεν τις είδαμε ποτέ κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο , πληροφορίες αναφέρουν ότι ξοδεύτηκε ένα σοβαρό ποσό , που προφανώς δεν πήγε για τον σκοπό αυτό...
Όσο για τον ασυνείδητο φονιά .....Σχόλια Facebook

Blog Widget by LinkWithin