19 Σεπτεμβρίου 2024

μ🚵‍♂️ "Bike Festival 2024" 🚵 


➡️ Η Κάτω Τιθορέα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για 7η συνεχή χρονιά τους επιτυχημένους αγώνες ορεινής ποδηλασίας, που θα διεξαχθούν από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2024. 


➡️ Ομάδες και μεμονωμένοι ποδηλάτες, όλων των ηλικιών και από όλη τη χώρα, θα αποτελέσουν μέρος αυτής της τριήμερης γιορτής του αθλητισμού, που διοργανώνεται από τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα και τον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Κάτω Τιθορέας "Φιλοποίμην Φίνος", με την πολύτιμη συμβολή Συλλόγων της περιοχής και εθελοντών. 


➡️ Όπως πάντα το πρόγραμμα των αγώνων είναι πλούσιο, με διαδρομές διαφορετικής δυσκολίας, που διασχίζουν τα μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια του Δήμου μας και πολλά από τα γραφικά χωριά μας, όπως η Αγία Μαρίνα, η Αγία Παρασκευή, η Ελάτεια, το Λευκοχώρι, η Παναγίτσα και η Τιθορέα, ενώ η εκκίνηση, ο τερματισμός και οι Τελετές Απονομής θα γίνουν στην Κάτω Τιθορέα. 


➡️ Εκτός από τις διαδρομές του Bike Odyssey, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος αγώνας των μικρών μας φίλων, στο κατάφυτο με πεύκα και σκιερό δασύλλιο Κάτω Τιθορέας, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2024. Όσα παιδιά από τον Δήμο μας θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και σήμερα Πέμπτη 18 του μηνός στην κα Βαλένα Λιγνού, τηλ: 6945758447. 


➡️ Είτε είστε λάτρεις του ποδηλάτου είτε της φύσης, το "Bike Festival" συνδυάζει και τα δύο και αποτελεί άριστη ευκαιρία για εξόρμηση. Μην τη χάσετε!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin