9 Ιανουαρίου 2024

Η νέα πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΜΟΥ ΔΑΑ , ο αντιπρόεδρος και η γραμματέας

Διαβάζουμε  μεταξύ άλλων...



Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με την παρουσία δεκαεννέα (19) μελών από τα συνολικά δεκαεννέα (19) μέλη,


1. Δημάκας Παναγιώτης  

2.  Ζάκκας Νικόλαος (Ντου Ντου)

 3. Τερζή Καραμπέτσου Μαρία 

 4. Τσαούση Λούκα Σωτηρία  

5. Αποστόλου Αθανάσιος  

6. Ζήσης Λουκάς (Βράχος) 

7. Γαλάνης Συμεών 

 8. Παναγάκος Δημήτριος (Λοσάντα) 

9. Ανδρίτσου Ευσταθία (Έφη) 

10. Κοκκώνης Αθανάσιος 

11. Κοτρόγιαννος Ιωάννης  

12. Ζώη Φανουράκη Βασιλική (Βάνα) 

13. Πετσάβας Χαράλαμπος 

14. Ιγγλέζου Ευσταθία 

15. Κοροδήμος Νικόλαος 

 16. Μίχος Ιωάννης 

17. Ράπτης Ιωάννης 

18. Σιδηράς Γεώργιος 

19. Ιωαννίδου Ελισσάβετ (Ελισώ) 

...ο προεδρεύων  κήρυξε την έναρξη της  συνεδρίασης, καλώντας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να προβούν στην εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 07.01.2024 έως 30.06.2026, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του ν.3852/2010, όπως ισχύουν.     

     Στη συνέχεια, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι ο πρόεδρος εκλέγεται από την παράταξη του δημάρχου, ο αντιπρόεδρος από την δεύτερη και ο γραμματέας από την τρίτη σε εκλογική δύναμη παράταξη, ύστερα από έγγραφη πρόταση του επικεφαλής της κάθε παράταξης.       

 Επίσης, ότι σύμφωνα με  δήλωση του Δημάρχου κ. Σταθά Ιωάννη ως υποψήφια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προτείνεται η δημοτική σύμβουλος κα Ζώη Φανουράκη Βασιλική (Βάνα)  του Δημητρίου.        Ακολούθως, σύμφωνα με δήλωση της επικεφαλής της δεύτερης σε εκλογική δύναμη παράταξης                


 ¨ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ¨, κ. Ιγγλέζου Ευσταθίας, ως υποψήφιος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προτείνεται ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κοροδήμος  Νικόλαος του Λάμπρου.         


Τέλος, σύμφωνα με τη δήλωση του επικεφαλής της τρίτης σε εκλογική δύναμη παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ¨ κ. Σιδηρά Γεωργίου, ως υποψήφια γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου προτείνεται η δημοτική σύμβουλος κα Ιωαννίδου Ελισσάβετ (Ελισώ) του Σπυρίδωνα .       


 Στη συνέχεια κάλεσε το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου να επικυρώσει, δια ανάταση χειρός, καταρχήν την εκλογή του προτεινόμενου υποψηφίου ως προέδρου .      


   Κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε η δημοτική σύμβουλος κα Ζώη Φανουράκη Βασιλική (Βάνα) έλαβε δεκατρείς (13) ψήφους, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών της δημοτικού συμβουλίου και εξελέγη πρόεδρος του συμβουλίου.     


    Έπειτα, ο προεδρεύων σύμβουλος κάλεσε το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου  να επικυρώσει με την ίδια διαδικασία την εκλογή του δημοτικού συμβούλου  κ. Κοροδήμου Νικολάου, ως αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος συγκέντρωσε δεκαεννέα (19) ψήφους, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία των μελών  του δημοτικού συμβουλίου και εξελέγη αντιπρόεδρος του συμβουλίου.    


    Τέλος, ο προεδρεύων σύμβουλος κάλεσε το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου να επικυρώσει με την ίδια διαδικασία την εκλογή της δημοτικής συμβούλου κας Ιωαννίδου Ελισσάβετ (Ελισώ) ως γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, η οποία συγκέντρωσε  δεκαεννέα (19) ψήφους, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία των μελών  του δημοτικού συμβουλίου και εξελέγη γραμματέας του συμβουλίου.        

   Κατόπιν των ανωτέρω και μετά το πέρας της αναφερόμενης διαδικασίας , ανακοινώθηκε από τον προεδρευοντα η νέα σύνθεση του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 07.01.2024 εώς και 30.06.2026, η οποία έχει ως εξής :

  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  :     Ζώη Φανουράκη Βασιλική (Βάνα) του Δημητρίου  

 Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου :   Κοροδήμος  Νικόλαος του Λάμπρου 

  Γραμματέας  Δημοτικού Συμβουλίου :     Ιωαννίδου Ελισσάβετ του Σπυρίδωνα      


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin