23 Ιανουαρίου 2024

Όλοι οι διάσημοι στην Αράχωβα. Σόμμερ. Καινούργιου , Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου



Κατερίνα Καινούργιου: Σα σταρ του Χόλυγουντ στην Αράχωβα- Οι υπέροχες φωτογραφίες
Απόδραση στην Αράχωβα για την Κατερίνα Καινούργιου- Το après ski look



Την Αράχωβα επισκέφτηκε η Κατερίνα Κανούργιου για μία απόδραση στο χιόνι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από την εξόρμηση που έκανε με την παρέα της.



Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε μία εντυπωσιακή μαύρη φόρμα για το χιονοδρομικό, κατάλληλες μπότες και μάσκα. Άφησε τα μαλλιά της λυτά και προτίμησε ελαφρύ μακιγιάζ.



Δείτε τις υπέροχες εικόνες στο https://www.hello.gr/

=========================================




Κώστα Σόμμερ: Αγκαλιά με την κόρη του στον Παρνασσό
Η γλυκιά στιγμή με τη μικρή Σιμόνη.

(Instagram/kostas_sommer)


Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη πήγαν μαζί με τα παιδιά τους μια οικογενειακή εκδρομή στον Παρνασσό.

Το ζευγάρι επιλέγει συχνά να πηγαίνει μικρές εκδρομές κοντά στην Αθήνα έτσι ώστε να βλέπουν και τα παιδιά τους διάφορα μέρη αλλά και να μαθαίνουν τη φύση.



Ο Κώστας Σόμμερ μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον χιονισμένο Παρνάσσο ενώ η πιο γλυκιά φωτογραφία ήταν η στιγμή που κρατά στην αγκαλιά την κόρη του. Μάλιστα, η μικρή Σιμόνη γυρίζει και κοιτά την κάμερα με τον δικό της, χαριτωμένο τρόπο.

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και φροντίζουν να περνούν όσο πιο πολύ μπορούν όμορφες στιγμές μαζί τους.


https://www.okmag.gr/people/celebrities/kosta-sommer-agkalia-me-tin-kori-tou-ston-parnasso/

============================================




Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στην Αράχωβα με την κόρη τους! Οι φωτογραφίες από το σαλέ

×






Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πέρασαν το Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών, διοργανώνοντας οικογενειακή εκδρομή στην Αράχωβα με την κόρη τους, Μελίτα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε σχετικές αναρτήσεις στο instagram ποζάροντας από το χιονοδρομικό κέντρο, δείχνοντας τις προσπάθειες της κόρης του στο σκι και τα παιχνίδια στα χιόνια.




Δες τις φωτογραφίες:









Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Χαλαρές στιγμές στο σαλέ

Το ζευγάρι, τη δεύτερη μέρα της παραμονής του, επέλεξε να περάσει αρκετό χρόνο στο σαλέ της διαμονής του αγκαλιά με την μικρή Μελίτα. Η Ελένη Χατζίδου πόζαρε με το μπουρνούζι της μαζί με την κόρη της, όσο ο Ετεοκλής Παύλου φρόντιζε για τα ξύλα στο τζάκι.

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Χατζίδου έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής τους στο Star: «Είσαι πολύ ωραίο παιδί. Κάθε μέρα που σε βλέπω νομίζω ότι σε ερωτεύομαι όλο και περισσότερο. Αλήθεια σου λέω. Σε κοιτάω και λέω: “τι ωραίο άντρα που έχω», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.





Στο πλευρό τους βρέθηκε και η μητέρα του Ετεοκλή Παύλου, αφού η Ελένη Χατζίδου πόζαρε στο πλευρό της, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο instagram, δείχνοντας την ιδιαίτερη σχέση με την πεθερά της.


Φωτογραφίες: instagram

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/eleni-xatzidou-eteoklis-paylou-stin-araxova-me-tin-kori-tous-oi-fotografies-apo-to-sale/1484181/

============================================







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin