7 Ιουλίου 2023

Υπό την διεύθυνση του Αλ. Κομνά, συναυλία στους Δελφούς

 Στα πλαίσια περιοδείας και επίσκεψης για πρώτη φορά στην Ελλάδα της gospel χορωδίας ενηλίκων Joyful Voices of Inspiration από τις ΗΠΑ, με μαέστρο τον κ. Donnell Patterson σε συνεργασία με την Μικτή χορωδία Ορφέας υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Κομνά ,θα πραγματοποιηθεί από κοινού συναυλία στις 11 Ιουλίου ,ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του μουσείου Δελφικών Εορτών ( οικίας Σικελιανού ) στους Δελφούς . Είσοδος στο κοινό ελεύθερη .

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ JOYFUL VOICES OF INSPIRATION

Η JVOI ιδρύθηκε ως περιοδεύουσα χορωδία το 1999, λατρεύει τα ταξίδια και κάνει περιοδεία για συναυλίες σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ: Η μουσική Gospel είναι ταυτόχρονα ένα ισχυρό μέσο έμπνευσης και μια μοναδικά αμερικανική μορφή τέχνης. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ την αποστολή μας από το να ταξιδέψουμε για να μοιραστούμε την εμπνευσμένη μουσική μας γκόσπελ με άλλους και, με αυτόν τον τρόπο, να προωθήσουμε την εκτίμηση της γκόσπελ μουσικής μέσω της εκπαίδευσης σχετικά με την ιστορία και την ανάπτυξη της μουσικής.

Η χορωδία έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ιταλία (δύο φορές), τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Βαρκελώνη την Ισπανία και τη Γερμανία, εκτός από τοπικά στις ΗΠΑ.Οι Joyful Voices of Inspiration παρέχουν συχνά τις υπηρεσίες τους σε εκδηλώσεις πολιτών και συγκέντρωσης χρήματων

για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην περιοχή της Βοστώνης και όχι μόνο .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin