21 Ιανουαρίου 2020

Ιωάννα Μπούκη: Απόδραση στον Παρνασσό μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ και την παρέα τους [pics]





Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στην Αθήνα θέλησαν να κάνουν η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ και έτσι έβαλαν σε μια βαλίτσα τα πιο ζεστά ρούχα τους και ταξίδεψαν μέχρι τον Παρνασσό. Το αγαπημένο ζευγάρι ξεκίνησε το 2020 με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά την απόδραση στην Αμερική για επαγγελματικούς – βέβαια – λόγους και το χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Μπαλί, θέλησαν να περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές δίπλα στο χιόνι.

Ο Παρνασσός αποτελεί για πολλούς must προορισμό για την εποχή, αφού έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το χιονισμένο τοπίο είτε κάνοντας κάποιο σπορ είτε πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα και αγναντεύοντας τη θέα. Μπορεί οι υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα να τρέχουν, όμως ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη αφιερώνουν τα Σαββατοκύριακα στην οικογένειά τους και τους φίλους τους.


Η γοητευτική σύζυγος του παρουσιαστή ειδήσεων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι, αφού η ίδια λατρεύει να απαθανατίζει αγαπημένες στιγμές και να της δημοσιεύει. Η παρέα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές και επέστρεψε ανανεωμένη στη βάση του.

Δες φωτογραφίες:








Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ δεν σταματούν τις αποδράσεις!


https://freegossip.gr/ioanna-mpouki-apodrasi-ston-parnasso-mazi-me-ton-antoni-sroiter-kai-tin-parea-tous-pics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

Blog Widget by LinkWithin